Кой е Бен Уейтс от America's Got Talent?

Бен Уейтс ще се яви на прослушване за America's Got Talent (AGT) на NBC във вторник, 12 юли 2022 г., от 20:00 ч. ЕТ. Той и другите претенденти ще дадат най-добрите си изпълнения, за да впечатлят съдиите и публиката на живо, за да продължат напред и може би да спечелят състезанието. Състезателят на AGT е показан да пее оригиналната си песен True Colours в предварителен кадър от NBC, който накара съдията София Вергара да плаче и да овира заедно с другите двама съдии, Саймън Коуел и Хайди Клум.

Той открива Chromesthesia, форма на синтез, в която звуците автоматично вдъхновяват възприемане на цвят, форма или движение, по време на ранната си певческа кариера. Той е вокален педагог и е посветил изпълнението си на своите ученици.

Бен Уейтс е роден с медицински проблем.

Изпълнението на Бен Уейтс гарантирано ще удиви съдиите и публиката на AGT. Като се има предвид, че получи овации от съдиите, той може да премине в следващия кръг. Певицата трябваше да преодолее лични предизвикателства, за да се състезава, и трябваше да излезе силна, докато все още се бори с тях. Въпреки това, с помощта на своята музика, той триумфира над трудностите си. Бен Уейтс

Бен е роден през 1989 г. с артрогрипоза, медицинско заболяване. Това заболяване засяга ставите, най-често ръцете и краката. Бен, от друга страна, не се поколеба, продължавайки да озарява духа си и другите с песните си. Състезателят на AGT беше отгледан от баба и дядо, които му вдъхнаха силен набор от християнски идеали. Той е отгледан с дълбока вяра в Бог, която му е помогнала да устои през ужасните обстоятелства в живота. Бен е повлиян в ранна възраст от дядо си, виден вокалист и създател на Gospel Tones Quartet.

Въпреки че в началото той беше по същество глух, той бързо разви умствено зрение, в което можеше да свързва различни цветове с мелодиите си. Той съобрази цветовете, които си представяше с терена. Той описа подробно как е открил необичайното си умение на своя уебсайт:

Отначало това ме озадачи, защото имах всички тези разнообразни нюанси в мозъка си. Когато пея, чувам тъмночервено и малко зелено. Мога да сравня височината и да разчета стила на музиката с него. Това е почти като че ли има връзка там. Това беше основното, което ми помогна с музиката. Всичко, което имах, беше цвят, тъй като не можех да чета музика или да схвана техника.

Музикално пътешествие на Бен Уейтс

Бен получава бакалавърската си степен по музика, комуникации и театрални изкуства от Луизианския колеж през декември 2010 г. Той получава множество стипендии през годините на бакалавърското си образование и му е даден шанс да изпълни собственото си дипломиране. Дядо му почина същата година, но състезателят на AGT се надява да продължи наследството си.

 Бен Уейтс

Неговите хитове включват My Wonderful Lord, He Giveth More Grace, All That Thrills My Soul Is Jesus и Real as I Believe, най-новият му. Бен също е свирил в църкви в цялата страна. Маршрутът може да бъде намерен на официалния му уебсайт, който е посочен в неговия акаунт в Instagram.

America’s Got Talent (AGT) е подновен за сезон 17 поради популярността на предходните сезони. Много от финалистите се превърнаха в домашни звезди с глобално признание. Настоящата група състезатели е почерпила вдъхновение от предишни победители за усилията си тази година.

Пълното прослушване на Бен ще бъде излъчено по NBC във вторник, 12 юли.

Популярни Публикации