Soulja Boy взриви Lil Durk, Migos и други в IG на живо

По време на друга от неговите сесии на живо в Instagram, Soulja Boy полудя. Този път той стреляше по Lil Durk, Migos и други.

Soulja Boy вероятно прекарва повече време в Instagram Live, отколкото в студиото в наши дни, тъй като го виждат да влачи някого в платформата всяка седмица.

В скорошен Instagram Live той обсъди как е сътрудничил по песни с много рапъри, когато те са били сравнително неизвестни, но те не са му дали никаква заслуга или функции, откакто станаха известни. Лил Дърк

Lil Durk (Източник: Instagram)

Soulja взриви Lil Durk, Migos и други в IG Live

На 30 март 2022 г. 31-годишният рапър влезе в Instagram и започна да излъчва оплакванията си.

Винаги работя с артист, преди да се появи, Soulja започна преди да назове Migos, Rich The Kid, Famous Dex, Lil Durk и други изпълнители.

Погледнете мен и Мигос. Разгледайте Rich The Kid и мен. Погледнете мен и Мози. Погледнете мен и Lil B. Погледнете мен и Riff Raff. Известният Декс и аз. С колко рапъри n****s съм работил, преди да получат своя договор за запис?

Погледнете мен и Lil Durk. Бях включен в дебютния микстейп на Lil Durk. Погледнете мен и Chief Keef, каза рапърът, преди отново да спомене певицата от Broadway Girls.

Пиша песни за всички тези п****и, преди да станат известни. След това, след като станат известни, дори не мога да получа песен от тях. Това е лудост. Но тогава, когато вие, всичките вие, н****и бяхте в качулката и никой не знаеше кои сте всички вие, по дяволите, аз правех песни с всички вас, н****и.

След това Soulja Boy продължи да говори за това как е помогнал на Lil Durk в ранните му дни в индустрията. Всичко, което n**** трябва да направи, е да Google Soulja Boy, Lil Durk и Eater. Това е първият микстейп на този човек. Никой нямаше представа кой е този човек.

Фактите на Soulja Boy са малко изкривени в този случай, защото той се появи в третия микстейп на Durk, Life Ain’t No Joke. I’m a Hitta и I’m Still a Hitta бяха първите му два комерсиални микстейпа и двата помогнаха на рапъра да стане известен.

Поглед към Eater на Lil Durk Ft Soulja Boy

Ремиксът беше включен в микстейпа на рапъра от 2012 г. Life Ain’t No Joke.

Други песни в микстейпа включват F**k Em (с участието на French Montana), Days of Our Lives Lyrics, Animal Lyrics и Homicide. Каране наоколо със сто и петдесет; те се возят наоколо и казват, че сме го направили за града, казва Soulja Boy в Eater. Каране наоколо с наклонен чук; Stacks On Deck, ние сме на върха; и аз и Lil Durk няма да ходим никъде. Пълният текст може да бъде намерен на Genius. Трябва да се отбележи обаче, че е използван явен език.

Феновете подкрепят Lil Durk след Ranting на Soulja Boy

Веднага след като Soulja Boy започна да критикува Lil Durk, повечето фенове застанаха на негова страна.

Ако Lil Durk не беше запален в момента, Soulja Boy нямаше да споменава името му, а аз никога не съм чувал Soulja x Durk колаборация, пише един фен.

Заслужаваш награда, ако можеш да рецитираш текст на @souljaboy, който не е на десет години, каза друг фен.

Популярни Публикации