Ирай Анбу- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Съпруга, Брак, Височина, Кариера

Ираи Анбу е роден в Тамил Наду офицер от IAS, мотивационен оратор, писател, държавен служител, журналист, вдъхновител и медийна личност. Той е известен в цялата страна със своята похвална работа и убедителни речи.

През своите 30 години в държавната служба той е работил на различни нива. Той продължава да мотивира и вдъхновява ученици и други. Той е един от най-отдадените и лоялни служители и изпълнява задълженията си по най-добрия начин.

Бързи факти

Пълно истинско име д-р В. Ирай Анбу.
Познат като Ираи Анбу.
Възраст (към 2020 г.) 57 години.
Професия Служител на IAS, държавен служител, писател и мотивационен лектор.
Религия индуски.
Дата на раждане 16 септември 1963 г.
Място на раждане Салем, Тамил Наду, Индия.
каста Ще се актуализира.
образование Доцент доктор. по бизнес администрация.
Доцент доктор. в английската литература.
Алма матер Местно частно училище.
Зодия Зодия Дева.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 60-64 кг
Цвят на очите черен.
Дължина на косата Къс.
Цвят на косата черен.
Нетна стойност INR 12-15 Crore (приблизително).

Биография на Ираи Анбу

Ираи Анбу е роден на 16 септември 1963 г. в Салем, Тамил Наду, Индия, в малко селце. Д-р В. Ирай Анбу е пълното му име. Анбу е роден под знака на Дева, според рождената му дата.Той е спечелил множество степени през целия си живот, защото вярва, че няма такова нещо като старост за учене. След основното си образование той следва бакалавърска степен по селско стопанство, преди да се запише в престижен колеж за магистърска степен.

Има магистърска степен по английски език, психология, бизнес администрация и управление на труда. След това получава докторска степен. по английска литература и бизнес администрация.

Ирай Анбу е отгледан в добре образовано семейство и среда. Името на баща му е Venkatachalam, а името на майка му е Baby Saroja. Родителите му винаги са го насърчавали да продължи образованието си.

Той играеше с по-големия си брат Тирупукал, който също е държавен служител в администрацията на Гуджарат. Предложена му е позицията на съветник в Комисията по планиране на Непал. Открихме, че той е хиндуист след обширно интернет проучване, но не успяхме да намерим информация за неговата каста.

Ираи Анбу, офицер от IAS, е женен, но не е направил публично името на съпругата си. Не знаем нищо за децата му. Възможно е той да не споделя личната си информация с обществеността или медиите от съображения за сигурност.

  Ираи Анбу

Ирай Анбу (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Ираи Анбу издържа изпита за държавен служител през 1987 г., завършвайки 15-ти в общото класиране и първи в Тамил Наду. По време на своята тридесетгодишна кариера той е заемал множество престижни позиции. Започва кариерата си като помощник колекционер в Нагапатинам, където се представя възхитително. След това е повишен в помощник-комисар на общинската администрация, където организира няколко семинара за подпомагане на групи за взаимопомощ.

След няколко години той е назначен за областен колекционер на Канчипурам. Тук той се обяви против детския труд и призова за премахването му в областта. В допълнение към тях той е заемал множество престижни позиции като секретариат на главния министър, директор на пресата и връзки с обществеността и други.

Той е приел позицията на главен директор (обучение) и директор на център за управление на Анна и правителството му е предоставило 36,23 крори за възстановяване на Центъра за обучение по гражданска работа, Бхавани Сагар. Според докладите той е повишен в позицията на допълнителен държавен главен секретар/директор, център за управление и ръководител на обучението Анна. Той е тук от 1 март 2019 г.

Ираи Анбу Нетна стойност

Колко богат е Ирай Анбу? Д-р Ираи е в държавния сектор от дълго време и е добре компенсиран. Той ще печели 1,5-2 лакха INR на месец въз основа на годините си служба, плюс някои надбавки и обезщетения. Нетната стойност на Irai Anbu се оценява на порядъка на 12-15 крори INR към октомври 2022 г.

Факти

  • Anbu е дал множество награди на заслужили офицери.
  • Той координира Световната тамилска конференция в Танджавур през януари 1995 г.
  • Ираи, като писател, е публикувал статии в различни вестници и списания.
  • Автор е на над сто книги и статии. Могат ли скулптурите да бъдат изкривени?, Работна култура, Време, Фестивали, Нашата идентичност и гордост и т.н.
  • Анбу е построил къщи за селата, засегнати от цунамито.
  • Когато някой или ученик изпадне в беда, служителят на IAS е там, за да помогне.
  • През 2017 г. той дари 2 лакха рупии за финансиране на инсталирането на система за пречистване на вода в студентско общежитие.

Популярни Публикации