Yazmin Jauregui- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Язмин Джауреги е известен мексикански спортист, боец ​​и специалист по смесени бойни изкуства. Известна е с това, че побеждава ММА бойци като Клер Лопес, Исамин Лусиндо, Стефани Фраусто и други. Тя се състезава в ММА от 2018 г. Язмин е непобедена шампионка при жените от първия си двубой до последния на 13 август 2022 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Язмин Джауреги
Псевдоним пишете
Възраст (към 2022 г.) на 23 години
Популярни за Представя се като професионален ММА боец
Дата на раждане 23 февруари 1999 г.
Образование/Университет Държавен университет
Професия Професионален ММА боец
Училище Местно училище
Сегашен адрес Мексико, плажове Росарито, Баха.
Място на раждане Мексико, плажове Росарито, Баха.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 600 хиляди долара
Националност мексикански
Етническа принадлежност мексикански
Езици английски, мексикански
Зодия Риби
Религия Кристиян

Възраст и ранен живот на Язмин Джауреги

Язмин Джауреги беше роден на 23 февруари 1999 г , в Playas de Rosarito, Baja California, Мексико. За да споделим ранния й живот с нейните почитатели, изтеглихме страницата й в Instagram, но не открихме нищо повече от няколко стари снимки. Язмин никога не е изпитвала нужда да разкрива образованието си. Нейното образование е неизвестно. Единственото, което знаем е, че тя е имала първата си аматьорска среща, когато е била на 19 години. Това означава, че тя е тренирала за ММА битки от тийнейджърска възраст.

Височина и тегло на Язмин Джауреги

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Язмин Джауреги е висок 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Язмин Джауреги

Yazmin Jauregui Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Yazmin Jauregui? Yazmin Jauregui спечели всяка битка, в която се е водила, и взе големи финансови награди с всяка победа. Тя няма работа, която да осигурява определен доход. Единственият й източник на доходи са състезанията й по бокс. Нетната й стойност вече надхвърли 600 000 долара след последния й голям триумф.

кариера

Yazmin Jauregui направи своя дебют през 2018 г., както вече съобщихме. На 25 август 2018 г. тя се изправи срещу Briana Smith в първия си аматьорски двубой за годината на AZTK Fighting Championship 6. Първият й аматьорски двубой завърши с технически нокаут във втория рунд. На следващата година, на 10 ноември 2018 г., Язмин води първата си професионална битка в UFC като ММА боец. Benni Fuentes, нейният първи професионален UFC опонент, беше победен с технически нокаут в първия рунд. Yazmin има успешна професионална бойна кариера от дебюта си.

Тя има множество победи с нокаут и технически нокаут. Yazmine се изправи срещу Claire Lopez миналата година на 13 август 2021 г. в Combate Globa- Last Latina Standing, преди да спечели настоящия си двубой с Iasmin Lucindo на 13 август 2022 г. Тя също направи победата си през 2021 г. запомняща се, като спечели в първия рунд. Язмин тренира в Entram Gym в Тихуана, Мексико, където съпругът й е професор. Това е залата, в която е тренирал шампионът на UFC Брандън Морено. Язмин постави рекорди на 23-годишна възраст и с гордост ще заяви, че е отдаден спортист, майка и вдъхновение за много мексикански жени. Язмин ще се състезава в следващия си двубой през ноември 2022 г.

Yazmin Jauregui Съпруг и брак

Кой е съпругът на Язмин Джауреги? Язмин Джауреги беше омъжена за Фернандо Амадо преди 2016 г. Двойката има две деца, и двете мъже. Матиас е името на най-големия син на Язмин. Тя току-що направи хубава фотосесия със сина си Матиас на 14 август 2022 г. и публикува резултата в социалните медии.

Що се отнася до брака й, той също е ММА боец. В Entram Jio Jitsu MMA Tijuana работи като инструктор и треньор. Язмин често споделя снимката си със съпруга и децата си. След битката й на 13 август 2022 г. съпругът й публикува снимка на тях и Язмин, които празнуват нейната 9-та голяма победа в UFC.

Популярни Публикации