Сидни Херц- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Сидни Херц е уеб базирана медийна личност, акробат, дарител и артист от Съединените щати. Каналът на Sydney Herz в YouTube включва видео блогове, разкази, упражнения с инструкции, благословии „направи си сам“, предизвикателства, изтегляне на дрехи и архивирани записи за подаръци за добра кауза. Тя е най-известна с едноименния си канал в YouTube, който има над 250 хиляди последователи. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Сидни Херц възраст, Сидни Херц Гадже, Сидни Херц нетна стойност, Сидни Херц кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Сидни Херц
Дата на раждане: 27 декември 2003 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, гимнастик, филантроп
Държава: Америка
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара - 9 милиона долара
Цвят на очите лешникови очи
Цвят на косата Светло кафява коса
Родно място Балтимор, Мериленд
Националност американски
Етническа принадлежност американски
Религия Кристиян
образование СОУ 'Северен парк'.
баща Майк Херц
Майка Паула Херц
Братя и сестри Люк и Чейс Херц

Биография на Сидни Херц

Сидни Херц приветства е роден на 27 декември 2003 г. в Балтимор, Мериленд, САЩ. Тя е 17-годишна млада дама. Тя е постоянен жител на Съединените щати. Има и място с американска идентичност. Освен това тя е зодия Козирог. Освен това, тя е посветена на настойниците Паула и Майк. Тя има брат близнак Люк и по-малък брат Чейс, който се появява в няколко нейни записи. Сидни и нейният брат близнак са израснали в стария си квартал. Майката на Сидни я записва на акробатика без видима причина. Сидни започва да посещава клас по гимнастика, когато е само на три години. Оттогава се увлича по висшия пилотаж. Сидни започва да се състезава на различни нива, когато е на шест години. Тя стана акробат „Ниво 9“ на 12-годишна възраст.

Сидни започва да се появява в реклами и телевизионни предавания приблизително по същото време. През 2012 г. тя се появява в драматичния телевизионен сериал „Frenzy 911“. Майка й, Паула, стартира канал в YouTube и започва да публикува записи на гимнастически упражнения на Сидни, когато тя е на десет години. След това Сидни започва да се появява в няколко записа, често придружена от своя брат или сестра или от другарите си.По отношение на образованието, тя е завършила СОУ „Северен парк” и й предстои средно образование през 2022 г.

Сидни Херц Височина, Тегло

Колко висок е Сидни Херц? Сидни е слаб културист. Тя също е висока около 5 фута 1 инч. Тя също тежи около 50 кг. Очите й са лешникови, а косата й е светлоземна на цвят. Освен това, няма допълнителна информация за другата й оценка на тялото.

  Сидни Херц

Височината на Сидни Херц (Източник: Pinterest)

кариера

Сидни Херц стартира своя канал в YouTube на 15 юли 2014 г. В него тя често включва семейството си, включително родителите си и брат си близнак Люк, и прехвърля видео блогове, разкази, упражнения с инструкции, дарения „Направи си сам“, предизвикателства, издърпвания на облекло и отчетена основа подарък, училищния й живот и различни гимнастически срещи и лагери, както и графиците на пода, с които се занимава по това време. В момента тя има 203 000 абонати на канала си в YouTube „Sydnastical“. Каналът й документира и нейното акробатично развитие, започвайки с ниво 8 през 2014 г. Освен YouTubers и гимнастика, тя също е хуманитарист.

Тя проведе своето първо пилотажно съперничество от ниво 10 в Канкун, Кинтана Роо, Мексико, в края на януари 2019 г. Сидни също е стар приятел с индивидуалната онлайн медийна звезда Ани ЛеБланк, която беше представена в нейния канал и се появи в семейния YouTube на Ани канал Bratayley на няколко пъти. Сидни публикува първата си мелодия пред забележителна песен на Кейти Пери, озаглавена The One That Got Away, на 15 юли 2018 г. и я посвети на Калеб ЛеБланк, който почина на 13-годишна възраст от сърдечно заболяване. Тя също направи музикален видеоклип за песента, който пусна на 5 октомври 2018 г. Сидни също натрупа значителни онлайн последователи с над 1,5 милиона фенове и 65 милиона сърца в TikTok. В момента тя се фокусира върху новите си записи на вещества в канала си в YouTube.

Sydney Herz Net Worth & Awards

Що се отнася до наградите и признанието на Сидни, тя зае второ място на Sweetheart Meet в Роли, Северна Каролина, САЩ, в началото на февруари 2015 г. Оттогава не е получавала никакви други отличия или признание. Можем да очакваме, че тя ще получи грантове и признание за работата си през следващите години.

Що се отнася до нейната нетна стойност, тя е спечелила много пари от YouTube, гимнастика и рекламни марки. Според някои онлайн източници, нейното нетно състояние варира от 1 до 9 милиона долара към октомври 2022 г.

Сидни Херц Гадже, Запознанства

По отношение на семейното й положение е неомъжена и неомъжена. Досега Сидни не е била обект на каквито и да било дебати или клюки. Тя също се фокусира върху професионалната си кариера.

Популярни Публикации