Alicia Hannah Kim играе ролята на Kim Da-Eun в Cobra Kai Сезон 5

кобра кай ще започне нов сезон в петък, 9 септември 2022 г., с различни нови истории и герои. Ким Да-Юн (Алисия Хана-Ким), един от новите сенсеи в разширението на Кобра Кай под ръководството на Тери Силвър, е един от основните нови герои (Томас Иън Грифит). Скорошен кратък преглед също показа, че тя инструктира децата. Нейният характер също се казва, че е жесток и упорит.

Следващият сезон на шоуто ще се състои от 10 епизода, всички от които ще бъдат публикувани в петък, 9 септември 2022 г. Следното е резюмето за предстоящия сезон:

Тери Силвър разраства империята на Кобра Кай и се опитва да превърне своята марка карате No Mercy в единствената игра в града след стряскащите резултати от турнира All Valley. След като Крийс е в затвора и Джони Лоурънс се фокусира върху отстраняването на вредата, която е причинил, Даниел ЛаРусо трябва да се обърне за помощ към стар познат.Продължете да четете, за да научите повече за Алиша Хана-Ким, която изобразява Ким Да-Юн в сериала.

Каква роля играе Алиша Хана-Ким в Cobra Kai Сезон 5?

Алиша Хана-Ким е известна австралийска актриса, родена и израснала в Сидни. Започва актьорската си кариера в националната младежка театрална група ATYP. След това тя направи своя телевизионен дебют в високо хваленото шоу White Collar Blue. Тя направи своя дебют в САЩ с Crash, след като затвърди позициите си в австралийския развлекателен сектор. Тя продължи да участва в известната програма на американската мрежа Grey’s Anatomy, както и Two and a Half Men, Hot in Cleveland, Supah Ninjas, Chasing Life и Hawaii Five-O. Тя спечели образа на Ким Да Юн в големия хитов сериал на Netflix, Cobra Kai, след още няколко изяви и повтарящи се роли.

 Алис Хана

През следващия сезон Ким Да Юн ще играе значителна роля в растежа на групата на Силвър в долината. Това ще бъде основната дилема за сезона, особено с отпадането на Джони Лорънс след опустошителната загуба в края на предишния сезон. Даниел ЛаРусо изглежда е готов да вдигне шум, за да подкопае намеренията на Тери Силвър. Ким е внучка на сенсея на Силвър и Крийс, Ким Сун-Юн, както и талантлив сенсей. Ще бъдат представени много нови сенсеи, но Ким Да Юн може да се открои благодарение на участието си в тийзърите на шоуто. Тя също ще служи като фолио на Chozen (Yuji Okumoto), който ще представлява родословието на Miyagi-генетичен Do.

Според една идея Ким Да Юн ще отнеме Кобра Кай от Силвър, удължавайки цикъла на омраза и предателство. Крийс (Мартин Коув) преди това беше откраднал организацията на Джони, а Силвър беше откраднал тази на Крийс. Ким може да продължи да го прави, ако бъде записана в редиците.

 Алис Хана

Кога Cobra Kai ще бъде наличен в Netflix?

Първите 10 епизода от драматичния сериал ще бъдат достъпни в Netflix в петък, 9 септември 2022 г., в 3 часа сутринта EST. Въпреки че датите на пускане не са установени, повечето програми на Netflix следват този модел. Очаквайте допълнителна информация.

Популярни Публикации