Ричард Томас вече е женен за Джорджиана Бишоф след развода с Алма Гонзалес

Ричард Томас , американски актьор, стана известен след участието си в The Waltons. Той стана известен във филми като Battle Beyond the Stars и IT. Роденият в Ню Йорк се разведе неочаквано в първия си брак, но както се казва, вторият път е чарът и той отново намери любовта във втория си брак.

Съвместно попечителство След 17-годишна раздяла със съпругата му

На Свети Валентин през 1975 г. Ричард се жени за Алма Гонзалес. Съпругата на Ричард подава молба за развод през 1992 г., след като са били женени в продължение на 17 години, позовавайки се на непреодолими различия. На 22 юни 1993 г. двойката се раздели законно. Бившата двойка получи споделено попечителство над децата си, като децата виждаха баща си през седмица.

 Ричард ТомасСпоред човек, близък до Алма, тя решила да се разведе през март 1992 г. Дори наличието на четири очарователни деца не можело да спаси брака им от разпадане. Първото им дете, момче на име Ричард Франсиско, се ражда през 1976 г. Алма ражда тризнаци дъщери, Барбара Аяла, Гуенет Гонзалес и Пилар Алма, на 26 август 1981 г. Не пропускайте: Сватбата на Крис Басет! 31-годишна съпруга е звезда от „Истински домакини“.

Жени се три пъти за втората си жена и след третата сватба има син.

Ричард се жени за Джорджиана Бишоф на 20 ноември 1994 г. в Лос Фелиз, Лос Анджелис, повече от година след развода му с Алма. Бракът на Ричард беше негов втори, докато този на Джорджиана беше нейният трети. На тържеството присъстваха около 50 души, повечето от които кръвни роднини. Синът на Ричард, Ричард Франсиско, беше кум, докато дъщерите му тризнаци и децата на Джорджиана от предишни бракове бяха шаферки.

 Ричард Томас

През май 1995 г. американският актьор присъства на третата си сватбена церемония в индианската култура пуебло, когато се жени за съпругата си Джорджиана. Джорджиана ражда момченце на име Монтана Джеймс година по-късно, на 28 юли 1996 г. Тя току-що беше след развод, когато се срещнаха за първи път през 1992 г. Джорджиана Бишоф, втората му съпруга, е член на индианското племе пуебло.

Днешният Ричард Томас: Балансиране на професионалния и семейния живот

Опитният актьор се радва на финансова сигурност с нетна стойност от милиони. Той спечели пари, като продаде имот за 2 995 000 долара, който му струваше 1,55 милиона долара през 2004 г. 70-годишният мъж се концентрира върху професията си на сцена. Той беше избран за ролята на тийнейджър имигрант в продукцията на Бродуей „Хората“ през 2018 г. На 22 февруари 2018 г. той също беше видян да присъства на премиерата на Джери Спрингър – Операта.

 Ричард Томас Ричард Томас

The Humans е на национално турне.

През 2018 г. Ричард беше зает с професията си и прехода си към сцената. Опитният актьор отиде на световно турне с професионалното си семейство, за да представи The Humans, театрална версия на пиесата на Стивън Карам. В пиесата Ричард изобразява Ерик Блейк, лидер на семейство от работническата класа, занимаващо се с проблеми като разделение на поколенията, криза в кариерата и болестта на Алцхаймер. Лицето на Ричард Блейк беше работник по поддръжката в близката католическа гимназия. Примиряването на Ерик с житейския избор на дъщеря му, смъртта на майка му и тайните, които е пазел от семейството си, са темите на пиесата.

Популярни Публикации