Harsh Gujral- Нетна стойност, рожден ден, възраст, приятелка, етническа принадлежност, височина, кариера

Суровият Гуджрал, известен също като „Саста Вики Каушал“, е известен комик, актьор, YouTuber, звезда в социалните медии, телевизионна личност и интернет лице от Утар Прадеш, Индия. Той стана известен в страната със своите ударни реплики, истории от реалния живот и интонацията в своята комедия.

Той винаги взаимодейства с публиката и разпитва за нея. Много хора пътуваха на дълги разстояния, за да посетят шоуто му в Индия. Освен това той изпълнява стендъп комедия в чужди страни като Северна Америка и други.

Нека ви кажа, че той качва комедийно съдържание в официалния си канал в YouTube. Всички негови видеоклипове са гледани милиони. Много хора се радват на скорошното му видео с колегата му комик Абхинав Баси. Превъртете надолу, за да научите повече за стендъп комика Harsh Gujral Wiki, възраст, рождени дни, биография, колеж, име на училище, семейство, братя и сестри, височина, тегло, приятелка, начин на живот и професии.Бързи факти

Пълно истинско име Суров Гуджрал.
Друго име Саста Вики Каушал.
Дата на раждане 17 септември 1993 г.
Възраст (към 2020 г.) на 27 години.
Място на раждане Канпур, Утар Прадеш, Индия.
Националност индийски.
Професия Стендъп комик, YouTuber и звезда в социалните медии.
Нетна стойност INR 5-6 Crores (приблизително).
Зодия Зодия Дева.
Религия индуизъм.
каста пенджабски кхатри.
образование Завършил инженерство.
Училище Частно училище в Канпур.
Алма матер / колеж Индийски технологичен институт, Варанаси.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Рожден ден на Харш Гуджрал, възраст, образование

Всяка година на 17 септември Гуджрал празнува рожден ден. Той е роден в Канпур, Утар Прадеш, Индия, през 1993 г. Според докладите той се е преместил в Делхи преди около 14-15 години.

Получава основното си образование в частно училище в Канпур. Завършва и гимназия в Делхи. Според неговия профил в LinkedIn той се е записал в Индийския технологичен институт, Варанаси, за да завърши бакалавърската си степен по инженерство, но това все още не е потвърдено.

Харш идва от добре образовано семейство. Майка му се грижи за дома му, а баща му работи като адвокат. Той не е разкрил имената на родителите си в нито една социална медийна платформа.

Той има по-малка сестра на име Twinkle Makol. Тя също излезе на живо в социалните медии с Harsh. Той е индуист. Според Уикипедия той е член на кастата пенджаби кхатри.

  Суров Гуджрал

Harsh Gujral (Източник: Pinterest)

Суров професионален живот на Гуджрал

Той е работил за различни корпорации, откакто е завършил инженерната си степен. Той не можеше да се концентрира върху работата си, защото имаше силен интерес към комедията. По-късно Харш решава да стане стендъп комик.

Започва своя път през 2017 г. Искаше да се появи в телевизията. Gujral се появи в „Teddi Life Thodi Comedy“ на PTC Punjabi на 21 юли 2021 г. Заедно с RJ Gagan беше проведено интервю.

Харш започва своята стендъп комедийна кариера, като публикува кратки, забавни видеоклипове в своя акаунт в социалните медии. За първи път се появи на сцената на ‘Canvas Laugh Club’ преди почти 2-3 години, след много борба и упорит труд. Хората харесват неговия тон, интонации и начин на изразяване на мислите му.

След това той продължи да изпълнява на различни места като Mic Drop, The Laugh Club и други. Концертира в различни страни и градове. Harsh също така взаимодейства с обществени членове и описва ситуацията много добре. Той използва актьорските си и мимикрийни умения по време на своята комедия, тъй като беше страстен по актьорството и мимиката.

Закир Хан, комедийна легенда, също похвали неговия стил на игра и комедия. Нека ви кажа, че шоуто му струва около 600-700 INR на човек. Повечето от неговите комедии са базирани на събития от реалния живот и живота му в колежа.

На 30 август 2012 г. той стартира кариерата си в YouTube под собственото си име. Към август 2021 г. имаше 960 000 абонати и 56 милиона гледания. Първите му видеоклипове бяха качени на 5 юни 2019 г. със заглавието „Индийско риалити шоу – Stand Up Comedy ft. Harsh Gujral“. Към август 2021 г. видеоклипът му имаше 11 милиона гледания и 462 000 харесвания.

„Shadi Ki Rasmein – Standup Comedy ft. Harsh Gujral“ е най-популярният му комедиен видеоклип. По време на сватбата той се подиграва с някои нелогични ритуали. Към момента на писане видеото е имало 13,5 милиона гледания. На 3 август 2021 г. той качи видеоклип с популярния комик Анураг Баси. В рамките на два дни след качването на видеото, то е гледано от 4,1 милиона души.

Harsh Gujral Net Worth

Колко богат е Harsh Gujral? Харш Гуджрал изкарва добре от разнообразната си кариера. Всяко стендъп комедийно шоу би му платило около 30-35 000 INR (приблизително). Той също така получава възнаграждение за спонсорство и видеоклипове в YouTube. Нетната стойност на Harsh Gujral се оценява на около 5-6 крори INR към 2021 г.

Суров статус на връзка с Гуджрал

С кого се среща Харш Гуджрал? Харш Гуджрал е млад, талантлив и успешен комик. По време на една от своите стендъп програми той разкри, че е излизал с няколко привлекателни жени. Той каза, че някога е бил във връзка и не е имал достатъчно пари, за да направи подарък на любовника й.

Един ден нейната приятелка поискала куче, така че той избрал улично куче, изкъпал го и го дал на приятелката си. Сегашният му статус на връзка е необвързан, което е доста забавно.

Факти

  • През август 2019 г. той беше поканен на интервю за Radio Mirchi Kanpur 98.3.
  • Harsh е гледал много концерти на живо в различни градове на Индия.
  • Той също се срещна със Закир Хан, известен индийски комик.
  • Много хора го наричат ​​„Саста Вики Каушал“, защото прилича на Вики Каушал.
  • Gujral се появи на Комедийния фестивал в Хайдерабад на 13 декември 2019 г.
  • Той обича да ходи по клубове с приятелите си, за да танцува.

Популярни Публикации