Кой е Оливър Елфман? Wiki, възраст, височина, нетно състояние на приятелка, етническа принадлежност

Оливър Хенри Милтън Елфман е роден на 21 януари 2005 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Той също е син на американския композитор, певец, текстописец, актьор и композитор на записи Дани Елфман и актрисата Бриджит Фонда.

Бързи факти

Пълно име Оливър Хенри Милтън Елфман
Националност американски
Дата на раждане 2005/1/21
Държава на раждане Америка
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Хороскоп Водолей
Бащино име Дани Елфман
Име на майката Бриджит Фонда
Сексуална ориентация Направо

Възраст и ранен живот на Оливър Елфман

Оливър Елфам е роден като Оливър Хенри Милтън Елфман на 21 януари 2005 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Той е от кавказки произход и американска националност. В момента той е записан в сегашното си училище. Елфан също може да е завършил матурата си. Той стана известен много скоро, тъй като беше роден в известно холивудско семейство.

 Оливър ЕлфманВисочина и тегло на Оливър Елфман

на Оливър Елфман височината и теглото засега не са известни. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Оливър Елфман

Колко е нетната стойност на Оливър Елфман? Оливър Елфан имаше потенциала да направи много пари в кариерата си. Освен това, въпреки че към този момент не е известна конкретна сума, нетната му стойност може да е в хиляди. Баща му, Дани Елфман, от друга страна, е известен актьор, композитор, певец, гласов актьор и звукозаписен продуцент, който е натрупал голямо богатство чрез своята професия.

кариера

Следвайки традициите на баща си Дани, 17-годишният младеж започва да композира и изпълнява песни от ранна възраст. Той също така започва да изпълнява музика за New Wave и Film Score. Песента на Дисни е написана и изпълнена от Оливър. Той си сътрудничи с редица режисьори, включително Били Бъртън, Ломе Рейми, Рийд Хауърд и Томас Ерера. Elfman е главният вокалист на групата Boingo и е носител на две награди: Primetime Emmy и Disney Legends Award.

Оливър Елфман Гадже и запознанства

С кого се среща Оливър Елфман? Оливър Елфман сега е доволен да остане сам, тъй като е твърде млад, за да излиза на срещи. Сега той е в тийнейджърските си години с родителите си, посещава училище и се концентрира върху кариерата си. Елфман също обича да пее, да пише песни и да композира музика в свободното си време. На 29 ноември 2003 г. родителите му се женят.

Популярни Публикации