Ашли Флорес- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Ашли Флауърс е канадски влогър, The Amateur Guru, който отразява астрология, грим, къдрава коса и други теми в своя популярен канал в YouTube. Тя е добре известна с поредицата си 10 неща, които трябва да знаете, в които обсъжда зодиакалните знаци. Научете повече за нетната стойност на Ашли Флорес, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Ашли Флауърс
Псевдоним Ашли
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 15 февруари 1995 г
Родно място Канада
Зодия Водолей
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност канадски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 51 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Ашли Флорес Възраст и националност

На колко години е Ашли Флорес? Тя беше родена на 15 февруари 1995 г , в Канада. В момента тя е 27 години, и нейната зодия е Водолей. Ашли Флорес има канадско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Ашли Флорес и други подробности за семейството. Ашли Флорес също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Колко висока е Ашли Флорес? Тя е висока на 5 фута и 7 инча и тежи около 51 кг. Тя също е фитнес маниак. Ашли Флорес има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Ашли Флорес, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Ашли Флауърс

Височината на Ашли Флорес (Източник: Pinterest)

Нетната стойност на Ашли Флорес 2022 г

Колко е нетната стойност на Ашли Флорес? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Ашли Флорес може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. Нетната стойност на Ашли Флорес се оценява на около 1,5 милиона долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Ашли Флорес? Ашли Флорес вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Ашли Флорес предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя е родена в Торонто, Онтарио, Канада.
  • В момента каналът й в YouTube има над 170 000 абонати.
  • Тя има две по-малки сестри.
  • Тя сподели уроци по грим, вдъхновени от поп сензацията Риана.

Също така, знайте за Нетната стойност на Каелин Гутиерес, биография, възраст, националност и етническа принадлежност .

Популярни Публикации