Хънтър Рей Хил - Биография, Уики, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност

Хънтър Рей Хил е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Хънтър Рей Хил е добре познат в приложението за бързо споделяне на видео Tiktok, където се подвизава като „h2balla“. Разгледайте повече за Hunter Ray Hill Bio, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Хънтър Рей Хил
Дата на раждане 21 ноември 1996 г
Възраст 26 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 3
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Мъжки
Професия Тикток звезда
Държава елен
Семейно положение единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Нетна стойност 2 милиона долара
Родно място Рок Спрингс, Уайоминг
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Майка Гуен
Братя и сестри две
Twitter Хънтър Рей Хил в Twitter
Youtube Хънтър Рей Хил Youtube
Instagram Хънтър Рей Хил Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Хънтър Рей Хил, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Хънтър Рей Хил? Унтер Рей Хил е роден на 21 ноември 1996 г. и сега е на 26 години. Неговата астрологичният знак е скорпион. Унтер е роден в Рок Спрингс, Уайоминг, и е от американски произход. По същия начин неговият етнос е кавказки и той е християнин. Унтер също е отгледан изцяло от майка си Гуен. По същия начин малки подробности относно баща му са споделени във вестниците.

Хънтър е осиновен от Гуен и двама от братята му. E има двама братя и сестри: Тайлър, неговият по-голям брат, и Пайпър, неговата по-малка приятелка, която също е звезда в социалните мрежи. От друга страна Унтер е спортист от малък. По същия начин той играеше баскетбол в колежа. Освен това, по отношение на нейното образователно досие, той не е разкрил академичните си квалификации пред обществеността. Отново, въз основа на снимките му в Instagram, той изглежда е любител на животните. E обожава всички котки и домашни любимци.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Хънтър Рей Хил? Е е висок и привлекателен мъж. Височината на Хънтър Рей Хил в момента се измерва на 5 фута 10 инча. з е с мускулесто телосложение, с общо телесно тегло 68 кг. Очите му са средно сини, а косата му е руса.

  Хънтър Рей Хил

Хънтър Рей Хил позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на социалните мрежи Хънтър участва в Instagram, Twitter и своя канал в YouTube. По същия начин потребителското му име в Instagram е @itshunterhill и той има над 188 хиляди фенове. Освен това той влезе в Twitter през октомври 2013 г. и сега има около 9,9 хиляди фенове под името @h2balla. Унтер също е разменил своя имейл адрес за партньорство с компания, което е [имейл защитен]

Хънтър Рей Хил Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Хънтър Рей Хил? Неговата професия определя нетната стойност на ловеца като YouTuber. По същия начин неговият канал в YouTube е нейният основен източник на приходи. Нетната стойност на Хънтър Рей Хил е 2 милиона долара към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Hunter първоначално беше ежедневен таймер шест дни в седмицата. Той започва да пише в социалните мрежи, докато служи. С течение на времето той стана звезда в социалните мрежи. unter дебютира в Tiktok.

Съдържанието му в Tiktok включва комични рутинни действия. Неговите видеоклипове в Tiktok не включват синхронизиране на устни с музика или реч, за разлика от другите. Tiktok дръжката на unter, @h2balla, има 1,9 милиона последователи. видеоклиповете са добре произведени и приличат на ретро Vine. По подобен начин той създава популярната във Vine техника за бързо рязане. Viper е най-честият му партньор във видеоклипове в YouTube. той е в много от неговите филми. Mackenzie Davis и PerksofBeingCarolyn са други клиенти.

Hunter Hill има почти 267 хиляди абонати в YouTube. На 28 юли 2016 г. той написа: „HUNTER HILL: H2BALLA ПРАВИ ЛИ YOUTUBE?“ H2BALLA ПРАВИ ЛИ YOUTUBE? публикуван на 29 юли 2016 г. уебсайтът на ловеца има над 10 милиона гледания на 30 видеоклипа. HUNTER HILL: DRINKING WINDEX PRANK ON PIPER ROCKELLE (THE CRIED)’ има над 2,7 милиона гледания, откакто беше качен на 6 декември 2017 г.

Другите му забележителни филми са „DESTROYING JAMES CHARLES PALETTE * FUNNY PRANK* SHE CRIES (W/PIPER ROCKELLE),“ „DESTROYING PIPER ROCKELL'S CHRISTMAS GIFTS PRANK **SHE CRIED** EMOTIONAL REACTION| ХЪНТЪР ХИЛ“ и „СВАЛИ ВЕЖДАТА НА ПАЙПЪР РОКЕЛ **ШЕГА**. Тези видеоклипове имат милиони гледания.

Приятелка, статус на брак и връзка

Кой е Girlfr end на Хънтър Рей Хил? з unter е прав и най-вероятно необвързан. По същия начин той е много личен относно разкриването на нейните тайни знания пред вестника. Освен това изглежда, че в момента е зает с професията си.

Факти

  • Хънтър Рей Хил е знаменитост в социалните медии от Съединените щати.
  • Хънтър Рей Хил е добре познат в приложението за бързо споделяне на видео Tiktok, където използва името „h2balla“.
  • Неговата професия определя нетната стойност на ловеца като YouTuber.
  • Той е известен комик в Tiktok и неговите материали включват комедийни скечове.

Популярни Публикации