В предстоящия филм на DC Черният Адам главният герой ще играе като антагонист

Историята на злодея номер едно в Shazam, Черния Адам или Тет-Адам, ще бъде разказана в следващия филм на DC, Черния Адам. Адам направи своя комикс дебют в The Marvel Family #1 и се превърна в един от най-известните противници във вселената на DC. В идеалния случай той беше първият вариант на магьосника за способностите на Шазам. Той обаче беше затворен, след като ги малтретираше. Адам няма да играе ролята на злодей във филма. Новоиздаденият тийзър показва, че героят ще бъде антигерой, което е в съответствие с начина, по който Адам е изобразявал положителната си страна през последните години в комиксите.

Главният антагонист на Черния Адам

Последният тийзър дразни основния разказ, но феновете са най-ентусиазирани за Sabbac, главният антагонист. В света на DC има два Sabbacs. В разказа на Шазам младши Тимъти Карнс беше зашеметяващ приятел, превърнал се във враг злодей. Тази версия на героя обаче не е използвана във филма от авторите. Вместо това те отидоха с втория Sabbac, Ishmael Gregor.

 Черен Адам

Outsiders (том 3) #8 представя Грегор като руски имигрант, който става мафиотски лорд в Ню Йорк. Той се оказа много по-голяма напаст за Shazam, тъй като беше много по-злонамерен от оригиналния Sabbac. Грегор наел хората си да преследват Карнес, защото завиждал на авторитета му. След това той премахна гласовата кутия на Карнес, което му попречи да произнесе думата „Sabbac“, което беше катализаторът за трансформацията му в Sabbac. След това той провежда демонична церемония, която убива Карнес и го дарява със способностите си.

Вярваме, че създателите на Black Adam са избрали Ishmael Gregor пред Timothy Karnes заради неговата личност на мафиотски лидер. Грегор може би е шефът на Intergang, престъпна организация от Метрополис, според няколко теории на феновете. И въз основа на трейлъра изглежда, че идеята може да е била реализирана.

Intergang: Поглед отблизо

В комиксите Интерганг е най-известен с битките си със супергероя на Метрополис, Супермен. Групата обаче има специална връзка с Черния Адам, откакто го представиха на любовта на живота му Адриана Томаз. Томаз беше бежанец от Египет, който беше поробен от Интерганг. За да спечели подкрепата на Адам, бандата се опита да размени Томаз като подарък. Планът на Адам обаче се провали, когато той я защити от бандата, като застреля всеки член пред себе си.

 Черен Адам

Томаз също така позволява на Адам да види колко добро може да направи за света, което в крайна сметка води до промяна на сърцето му. Тийзърът също така разкрива, че Томаз ще се появи във филма. Така че можем да очакваме последователността, в която Адам спасява живота й, да се разиграе отново, този път на големия екран. Филмът ще бъде пуснат по кината на 21 октомври 2022 г. и в него ще участват някои забележителни фигури в бизнеса. Всички са ентусиазирани от Черния Адам на Дуейн Джонсън, но други герои като Доктор Фейт на Пиърс Броснан, Атомния разбивач на Ноа Сентинео и Ястребовия човек на Алдис Ходж заслужават също толкова внимание.

Популярни Публикации