Сидни Суини беше съден от LA Collective Brand за нарушаване на договора

Компанията за лайфстайл и бански костюми LA Collection се прицели в актрисата Сидни Суини, която играе Каси в Euphoria. Компанията за бански костюми започна дело срещу актрисата от HBO за нарушаване на договора. Според LA Collective моделът и актрисата са се съгласили да моделират и рекламират продуктите на компанията. Тя обаче наруши обещанието да предоставя каквито и да било услуги. На 18 май 2022 г. TMZ публикува събитието и потвърди, че са прочели съдебните документи.

Повече за делото, заведено от LA Collective срещу актрисата от Euphoria Сидни Суини.

TMZ каза, че фирмата за лайфстайл и бански костюми LA Collective е завела дело срещу Суини, заявявайки, че са сключили сделка с 24-годишната актриса от HBO миналата година, 2021 г., да бъде посланик на марката и звезда на кампанията за техния изгряващ предстоящ филм Somewhere Swimwear колекция.

 Сидни СуиниСпоред марката американската актриса е била ангажирана с цялата продукция, като е разглеждала идеи и прототипи за гамата Somewhere Swimwear. Впоследствие обаче договорът беше анулиран от родената във Вашингтон актриса. Освен това фирмата заяви, че актрисата не е предложила никаква причина за избора си да прекрати договора и следователно носи отговорност за нарушение на договора.

Следвайки първоначалните твърдения, PageSix заяви, че етикетът пише,

Суини е разрешил дизайните и прототипите на марката за плуване, само за да [анулира] споразумението без обяснение или причина, според PageSix.

Фирмата за лайфстайл и бански костюми също така твърди, че героинята на актьора от Euphoria Сидни Суини, Каси Хауърд, е използвала колекцията бански костюми на етикета в сериала на HBO за поне пет епизода. Шеста страница съдържа точния текст на договора. Според жалбата (актрисата) е присвоила дизайните... за лична употреба и след това ги е носила в поне пет епизода.

Марката настоя актрисата да плати щетите, така че тя се отказа от сделката. Чрез договореното споразумение фирмата очакваше да направи 3 милиона долара от продажби на бански костюми за бъдещата си колекция. Въпреки това, тъй като тя се оттегли, тя трябва да плати милиона загуба на LA Collective. В светлината на последните събития през февруари 2022 г. Сидни Суини е призната за звездната си сила в продажбата на бикини. Сидни Суини беше видяна да носи ярко розови бикини от Frankies Bikini в сериала на HBO Euphoria, епизод 4 от сезон 2.

 Сидни Суини

Превъплъщаването на ролята на актрисата беше безупречно, а нейната звездна сила и фенове предизвикаха интереса на потребителите, подтиквайки ги да отидат онлайн и да купят сравнимо бикини. Розовият костюм Gemma за 180 долара бързо се превърна в голяма търговска точка за Frankies Bikini, като списъкът с чакащи от 500 души се формира в рамките на 24 часа след излъчването на епизода.

Популярни Публикации