Страница Kryst - Всичко за Cheslie Kryst Sister

Страница Коледа е фризьорка от Шарлът, Северна Каролина. Тя стана известна след смъртта на сестра си, Чесли Крист. Тя бе коронясана за Мис САЩ 2019 след победа в конкурс за красота.

Бързи факти

Пълно истинско име Страница Коледа
Възраст (към 2022 г.) на 32 години
Професия Сестра на знаменитост, фризьор
Дата на раждане 1990 г
Място на раждане елен
Националност американо-полски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност 60 хиляди долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 58 кг

Страница Коледна възраст и ранен живот

Страница Коледа е роден в 1990 г в Съединените щати на баща полски американец на име Родни Крист и майка на афроамериканка на име Ейприл Симпкинс в Джаксън, Мичиган. Тя е на 32 години от 2022 г. Тя е най-голямото дете на Родни и Симпкинс. Нейните по-малки братя и сестри са Чесли Крист, Аса Крист и Чандлър Крист. Името на втория й баща е Дейвид Симпкинс. Неговите полубратя са Джет Симпкинс и Бруклин Симпкинс. Тя е живяла на различни места в Северна Каролина, включително Пайнвил, в допълнение към Шарлот. Тя е живяла на много места в Южна Каролина, включително Форт Мил и Тега Кей. Тя получава лиценза си за козметология от Empire Beauty School в Потсвил, Пенсилвания, САЩ.

Височина и тегло на Kryst

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Page Kryst е висок 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Страница Коледа

Страница Коледа не си струва

Колко струва нетната стойност на Page Kryst? Страница Коледа нетна стойност се смята, че е 100 хиляди долара към октомври 2022 г . Отличната й професия на фризьор очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Нейното очарование от косата започва около 2008 г. На 2 май 2019 г. тя дойде в Instagram, за да публикува селфи на себе си и сестра си Чесли, която беше обявена за Мис САЩ 2019 на този ден. Тя отваря собствен салон в Шарлот, Северна Каролина.

Страница Коледно гадже и срещи

С кого се среща Page Kryst? В момента е необвързана. Тя има огромен кръг от познати и широка мрежа от социални медии. Тя има редица близки приятели и връзки. Тя има дълбоки религиозни убеждения. Тя обича да пътува и се интересува особено от съвременните тенденции, музикални жанрове и артисти. Тя е запалена по всички аспекти на модата и моделирането, включително тенденциите и методите в грима. Миналата й история на запознанства също се пази в тайна.

Популярни Публикации