Ана де Армас- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, кариера, височина, етническа принадлежност

Главната роля в любовната драма Una rosa de Francia, която излезе на екран през 2006 г., се играе от кубинско-испанската актриса Ана Де Армас, която започва кариерата си като тийнейджърка. Тя е един от най-добрите актьори, които се развиват стабилно в началото на кариерата си и постигат успехи в телевизията. Участвала е в редица известни телевизионни програми, включително Hispanic и El Internado.

Бързи факти

Празнувано име: Ана Де Армас
Истинско име/пълно име: Случаят Ана Селия де Армас
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 30 април 1988 г
Родно място: Санта Крус дел Норте, Куба
националност: испано-кубински
Височина: 1,68 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруг (име): Марк Клотет († 2011–2013)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Ана де Армас лесбийка ли е?: не
Професия: Актриса, певица
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Ана Де Армас Биография

Ана Де Армас е родена в Хавана, Куба, и се премества със семейството си в крайбрежното село Санта Круз дел Норте, когато е била малко дете. Освен учител и управител на бар, бащата на Ана е бил и заместник-кмет на града. Майка й работеше в отдела за човешки ресурси на министерството на образованието. На Ана й беше позволено да гледа филм и 20 минути анимационни филми от дома на съседа, защото семейството й нямаше DVD плейър или DVD плейър, когато тя беше дете. Нейните баба и дядо й дадоха повече гражданство в Испания.

  Възраст на Ана де Армас

Възраст на Ана де АрмасAna De Armas Възраст, височина, тегло

Ана Де Армас е родена на 30.04.1988 г., което към днешна дата 22.06.2022 г. е на 34 години. Теглото й е 55 кг., а височината й е 1,68 м.

Ана Де Армас Съпруг, брак

Кога Ана Де Армас осъзнала, че актьорството е нейната страст в юношеските й години, тя взела решение да се запише в Националното театрално училище на Куба на 14-годишна възраст. Снимала три филма, докато посещавала институцията като ученичка. През 2010 г. започва връзката на Ана Де Армас с испанския актьор Марк Клотет. Двамата излизаха една година, преди да се оженят през юли 2011 г. в Коста Брава, след което се разведоха през 2013 г.

кариера

Към 2006г. Ана Де Армас вече е започнала актьорската си кариера. Virgin Rose, нейният дебютен филм, излезе, когато тя беше на 16 години. Няколко години по-късно тя се премества в Испания, за да продължи актьорската си кариера. Тя прие англоговорящи роли в криминалния трилър War Dogs и филма на ужасите Knock-Knock, след като се премести в Лос Анджелис.

Важното представяне на Ана Де Армас в научно-фантастичния филм Blade Runner 2049 напълно повиши нейния статус. Ножовете, които изпълняваха основната функция на медицинската сестра, която изобрази във филма и за които беше номинирана за Златен глобус за най-добра актриса, я принудиха да промени стойността си. Освен това беше съобщено, че Ана Де Армас има седем филма, планирани за пускане през 2020 г.

Постижения и награди

От 2018 г. нататък тя получи множество отличия за своите постижения. Тя получи наградата на Националния борд за най-добър актьорски състав през 2018 г. и наградата Satellite за най-добър актьорски състав през 2020 г. Тя беше номинирана и за редица други отличия, включително наградата на критиците за най-добър актьорски ансамбъл през 2020 г. наградата „Златен глобус“ за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл, наградата „Сателит“ за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл и наградата „Сатурн“ за най-добра поддържаща актриса през 2018 г.

Нетната стойност на Ана Де Армас през 2022 г

Към октомври 2022 г. Ана Де Армас „ нетната стойност се очаква да бъде приблизително 5 милиона долара. Тази топ актриса има няколко филма, планирани за 2022 г., които ще увеличат нетната й стойност.

Една от най-известните испано-кубински актриси Ана де Армас имаше емблематични роли във филмите, в които се снима. Освен това тя имаше вълнуваща и изключително успешна телевизионна изява. Тя е един от най-добрите актьори, започнали актьорската си професия от ранна възраст. Кариерата й е оформена от първия й филм, който гледа на 16-годишна възраст. Тя е водена от горещо желание да следва страстта си.

Популярни Публикации