Animal Collective отложи изложбите за май-юни, след като членовете му бяха тествани положително за COVID

Животински колектив отмени оставащите дати от текущото си турне през май и юни поради положителните резултати от тестовете на двама от своите членове. Spirit of the Beehive ще бъде подкрепен от групата. Датите на турнето бяха отменени поради положителен тест за Covid 19 на Avey Tare и Deakin. Новината дойде, след като групата отмени три концерта на Западния бряг, след като откри, че един неизвестен член на пътуващата група има Covid. Animal Collective са на път в подкрепа на новия си албум, Time Skiffs.

Animal Collective отмени датите си за турнето май-юни.

Групата трябваше да спре в Канада като част от новата част от турнето си, включително концерти във Ванкувър, Калгари и Торонто, наред с други места. Те също така бяха планирани да свирят в Средния запад, с добавени дати в Омаха, Де Мойн и Индианаполис, преди да се отправят на изток за концерт, който включваше една вечер в Ню Йорк за серията SummerStage на Central Park.

 Животински колектив

Групата каза в изявление:

Дейв [Портнър, псевдоним Ейви Таре] и Джош [Диб, известен още като Дикин] (и двамата ваксинирани и подсилени) бяха доста болни и сега не могат да се представят. Продължаването на турнето по това време би било вредно за тяхното здраве и може да доведе до дългосрочни проблеми. Останалите дати от турнето ни май-юни ще трябва да бъдат отменени.

Групата също така помоли своите последователи да подкрепят Spirit of the Beehive, тъй като ще претърпят загуби в резултат на отменени концерти.

Animal Collective ще тръгне на турне през ноември.

Групата ще се завърне на пътя през ноември, за да оглави концерти в Обединеното кралство и Ирландия. Билети за наличните представления се предлагат чрез Ticketmaster.

 Животински колектив

Дати на турнето за Animal Collective през ноември 2022 г

  • Dolans – Лимерик, Ирландия – 2 ноември
  • 3 ноември – Национална концертна зала, Дъблин, Ирландия
  • SWX – Бристол, Великобритания – 6 ноември
  • Манчестър, Великобритания – Албърт Хол – 7 ноември
  • Църквата Свети Лука, Глазгоу, Великобритания, 9 ноември

Time Skiffs е следващият албум на Animal Collective.

Ейви Таре (Дейвид Портнър), Мечката панда (Ноа Ленъкс), Геологът (Брайън Уайц) и Дикин са членове на Animal Collective (Джош Диб). Time Skiffs, единадесетият студиен албум на групата, беше издаден от Domino на 4 февруари тази година. Албумът е първият за групата от шест години и представлява завръщането на члена на групата Deakin, който пропусна записите и турнето за последния албум на групата, Painting With Fire (2016). Албумът беше визуализиран от групата чрез енигматични снимки, доставени като лични съобщения на феновете в Instagram, Reddit и Discord. Преди да издадат пълния албум, те издават четири сингъла: Prester John, Walker, Strung with Everything и We Go Back.

Популярни Публикации