Shihab Chottur- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Шихаб Чотур е индийски YouTuber, медийна личност, онлайн знаменитост, работник в магазин за хранителни стоки и сензация в социалните медии от Малапурам. Той е известен YouTuber, който публикува видеоклипове за ежедневието си.

Бързи факти

Пълно истинско име Шихаб Чотур.
Нетна стойност INR 1 Crores (приблизително).
рожден ден 11 април 1992 г.
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия YouTuber, медийно лице, интернет личност и звезда в социалните медии.
Родно място Керала, Индия.
Настоящо местонахождение Pur Bhilwara, Раджастан, Индия (до 10 август 2022 г.).
Религия ислям.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Частно училище в Индия.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Овен.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 66 кг

Shihab Chottur Възраст и ранен живот

Шихаб Чотур е роден в Керала, Индия на 11 април 1992 г. Постоянно прекарва време със семейството си. Той живее в Малапурам, Керала, със семейството си и живее много щастлив живот. Той е на 30 години (към 2022 г.). Завършва основното си образование в близкото училище. След това се записва в престижна институция за допълнително обучение. Започва работа на няколко места за висше образование след завършване на училището си.

Височина и тегло на Shihab Chottur

Шихаб е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 66 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Шихаб Чотур

Shihab Chottur Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Shihab Chottur? Този невероятен YouTuber живее в прекрасна къща със семейството си. Той никога не е показвал начина си на живот публично и иска да живее лично. Винаги се облича просто.

Що се отнася до неговите източници на приходи, той получава компенсация за различни задачи като видеоклипове в YouTube, социални медии, работа в супермаркет и много други. Според оценките той има нетна стойност от приблизително INR 1 crore (приблизително).

кариера

Чотур работи за частен супермаркет. Той работи на пазара от много години, за да осигури нуждите на семейството си. Преди това той е работил в Саудитска Арабия повече от 6 години след завършване на образованието си. По-късно в кариерата си той се завръща в Индия. Освен това той е YouTuber. Официалният му акаунт в YouTube има 1,09 милиона последователи и 54 милиона гледания (към август 2022 г.).

Заради пешеходния му поход, феновете му непрекъснато нарастват. Позволете ми да ви информирам, че той информира последователите си за текущото си местоположение и пътува през собствения си акаунт в YouTube. Филмите му бързо печелят хиляди гледания. Много хора вече са се събрали в районите, където пътува Шихаб, демонстрирайки своята подкрепа и дарявайки го с благословии.

Съпруга и брак на Shihab Chottur

Коя е съпругата на Шихаб Чоттур? Shihab Chottur е надарен и интелигентен човек. Той не иска да споделя твърде много информация за личния си живот и семейството си в социалните мрежи. Според няколко онлайн сайта той е женен и съпругата му се казва Сабана Чотур. Така че все още нито един достоверен източник не е потвърдил информацията за съпругата му. Той има страхотен живот със семейството и съпругата си. Нека ви кажа, че той е баща на прекрасно дете. Като родител закрилник, той никога не разкрива подробности за детството си в публичното пространство. Във всеки случай точна информация за тази част ще бъде споделена скоро.

Популярни Публикации