Джон Мюлер- Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Ефирни журналисти от Съединените щати, Джон Мюлер ABC News, World News Now и ABC News Now са работили с Джон Мюлер. Освен водещ, той е бил и репортер.

Бързи факти

Пълно име: Джон Мюлер
Дата на раждане: 07 юли 1966 г
Възраст: 55 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Журналист, репортер, водещ
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Ернабел Демило
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Куинс, Ню Йорк, Ню Йорк
Националност американски
образование Нюйоркски университет
Братя и сестри шест
деца Една дъщеря (Алекса)

Биография на Джон Мюлер

Джон Мюлер е роден на 7 юли 1966 г. 55-годишен Рак, хороскопът му показва, че е в разцвета на живота си. Джон Уилям Мюлер е пълното му име и той е американски гражданин.

Самоличността на родителите на Джон не е оповестена досега. Той обаче има шест известни братя и сестри, чиито имена все още не са известни. По същия начин Джон е израснал на Лонг Айлънд със своите братя и сестри. Няма друга информация за семейството на Мюлер, като неговите братовчеди, баби и дядовци или други членове на семейството, които да са излезли наяве.Що се отнася до образователната история на Джон, може да се каже, че той е посещавал католически училища. Освен това първата работа на Джон пред камерата беше в агенцията за модели на Ford, когато той беше дете. По собствените му думи това помогна да се демистифицира идеята за изкарване на прехраната пред камерата. Стипендиите му позволяват да учи журналистика и масова комуникация в Нюйоркския университет, където учи и история. Стажовете в WNCY-TV, ABC News, CBS News и WNBC-TV дадоха на Мюлер първия вкус на работа в индустрията.

  Възраст на Джон Мюлер

Джон Мюлер

Височина и тегло на Джон Мюлер

Това е първият път, когато теглото и други телесни измервания на Джон Мюлер са оповестени публично. Мюлер има кестенява коса и сини очи, което допринася за неговия чар.

кариера

WTOC-TV, филиалът на CBS в Савана, Джорджия, даде на Джон Мюлер първата му възможност в телевизията, когато той прие работа там. Когато започна, той отговаряше най-вече за заснемането и редактирането на собствените си истории. Във всеки случай той веднага получи задълбочена подготовка за военно покритие. Неговите доклади от Форт Стюарт и военното летище Хънтър по време на атаките срещу Панама и войната в Персийския залив.

След две години в WBBH-TV, филиалът на NBC във Форт Майерс, Флорида, той приема позицията на репортер. За своите отлични постижения във Флорида, той беше удостоен с престижната награда за най-добро индивидуално постижение от Асошиейтед прес. Бюрото за уикенда стана първият постоянен пост на Мюлер след това. В продължение на три години той беше водещ репортер на WFLA в най-високо оценената местна новинарска програма в щата, 11 p.m. Новини. За най-добър спот новинарски репортаж в Тампа Джон също получи награда на Асошиейтед прес от своите колеги.

Когато WNBC-TV се обади, Джон Мюлер знаеше, че е получил големия си пробив и шанса да се върне в родния си град на най-големия пазар в страната: Ню Йорк. Той успя да допринесе за Today in New York, който има най-много зрители в града. Телевизията в Ню Йорк обаче видя най-голямото влияние на Мълър като водещ и водещ на съвсем ново сутрешно шоу с новини. Наградата Еми за най-добро сутрешно новинарско предаване дойде в резултат на този период от време.

Той също така служи като спортен водещ за предаването и домакин/репортер/продуцент на сегменти от ежедневни бизнес новини, наречени It’s Your Money по време на престоя си в мрежата. През 2011 г. се присъединява към ABC News като национален кореспондент. Като водещ и кореспондент на истории от национално и международно значение, Мюлер може да бъде намерен на всяка платформа на ABC. Въпреки това през 2014 г. той се завърна в WPIX като водещ през седмицата, за да продължи кариерата си там.

Джон Мюлер Нетна стойност

Смята се, че има нетна стойност между милион и милиона, а основният му източник на доходи е като журналист.

  Джон Мюлер нетна стойност

Джон Мюлер

Съпруга на Джон Мюлер, брак

Джон Мюлер се жени за Ернабел Демило , негова дългогодишна приятелка. Съпругата му, журналистка, също му е колежка. Алекса, дъщерята на двойката, е родена в резултат на техния съюз. Тинтън Фолс, Ню Джърси е мястото, където живеят Мюлер и семейството му.

Популярни Публикации