Арън Чалмърс и Талия Миа обявиха третото си дете

Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа си прекарват страхотно! Двойката, която се сдоби с две деца през предходните две години, е неотстъпчива в желанието си да има още деца. Сега ще имат три по три. Чалмърс и Миа разкриха в началото на април 2022 г., че очакват третото си дете. Изявлението им разкрива и датата на раждане на бебето.

Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа очакват трето дете.

Чалмърс и Тиа обявиха предстоящото раждане на четвъртото им дете в индивидуалните си профили в Instagram на 7 април 2022 г. И двете публикации имаха един и същ надпис от звездите от Geordie Shore. ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ ЧАЛМЪРС НА ПЪТЯ, разкриха те, когато надписът започна. Двойката не можеше да повярва, че очаква още едно дете. Те показаха красиво одеяло, произведено от Memories By Me!, компания за персонализирани фото одеяла, на следващата снимка. Имаме още едно бебе, гласеше бродираният надпис на одеялото.

 Арън ЧалмърсОдеялото включваше снимки на цялото семейство, включително Чалмърс, Миа и трите им деца. Включва и снимка на сонограмата на тяхното очевидно скоро родено бебе. Те знаеха какво правят, когато имаха бебета с гръб до гръб, и го признаха в публикацията. Три бебета за три години, трябва да сме луди! те се смяха. Чалмърс и годеницата му не можеха да чакат до септември, когато щяха да имат три деца на възраст под три години.

Кадърът включва и цялото им (много красиво) семейство – двете им деца са седнали на пода, а най-малкото им е кацнало на детско бюро. Много хора обаче знаеха за бременността на Миа, преди двойката да го обяви през април. The Sun заяви на 28 март 2022 г., че вътрешен източник им е разкрил бременността на двойката. Информаторът каза, че по това време е била бременна в 16-та седмица и че бременността е била високорискова за нея поради това, че има деца толкова близо едно до друго.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Арън Чалмърс (@aaroncgshore)

Талия е особено загрижена за това раждане, тъй като предишните й бременности не са били лесни, каза човекът. Тя приема лекарства за укрепване на шийката на матката и бременността се счита за високорискова. Прави й прегледи на всеки две седмици.

Въпреки опасностите, двойката беше изключително щастлива да посрещне четвъртото си дете.

Семейство на Арън Чалмърс и Талия Миа

Чалмърс вече е баща на три деца. След като се жени за годеницата си, той има две момчета, Ромео и Мадокс. Той също има доведена дъщеря, Сиена, с Миа от предишна връзка. Сиена е родена на 17 октомври 2013 г. Ромео, първото дете на двойката, е родено на 10 април 2020 г., а Мадокс, второто им дете, е родено на 18 април 2021 г.

 Арън Чалмърс

Мадокс трябваше да се роди само на 33 седмици чрез спешно цезарово сечение, тъй като сърцето му спря да бие малко преди раждането. Миа беше откарана бързо в болницата, а Чалмърс пристигна късно. Семейството се премести в Нюкасъл ъпон Тайн. Чалмърс, който преди е страдал от алкохолизъм, сега се е възстановил и сега е практически родител. Те ще станат шестчленно семейство с раждането на четвъртото им дете, чийто пол все още не знаят.

Популярни Публикации