Джордин Джоунс - биография, нетна стойност, възраст, гадже, височина

Джордин Джоунс е сензация в социалните медии, актриса, певица и танцьорка.

Бързи факти

Пълно име Джордин Джоунс
Първо име Джордин
Фамилия Джоунс
Професия актриса, певица, танцьорка и звезда в социалните медии
Националност американски
Град на раждане Каламазу, Мичиган
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Тим Джоунс
Име на майката Кели Джоунс
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
Семейно положение Запознанства
Връзка с Джордан Бо
Братя и сестри Скайлър Тимъти Джоунс и Кейси Шрефлър
Височина 155 см
Инста профил N/A
Дата на раждане 13 март 2000 г
Възраст 21 години

Джордин Джоунс Биография

Кели Джоунс [майка] и Тим Джоунс [баща] родиха Джордин. Скайлър Тимъти Джоунс и Кейси Шрефлър са двамата й братя. Кели, майката на Джордин, също работи като неин мениджър. Джордин и семейството й бяха съсипани, когато баща й почина на 8 декември 2019 г. Всеки ден тя мисли за баща си.

Джордин е на снимката по-долу с баща си и майка си. Тя започва кариерата си в първия сезон на Abby’s Ultimate Dance Competition, където завършва пета. Въпреки началото си като танцьорка, тя е била по-страстна към пеенето.Jordyn Jones, нейният дебютен албум, беше издаден през 2019 г. Jordyn придоби популярност, след като изпълни кавър на Fancy на Iggy Azalea, за който спечели конкурс за кавъри, воден от Ryan Seacrest. С над 17 милиона гледания, корицата се превърна в един от най-гледаните й видеоклипове в YouTube.

Джордин също се появява в редица телевизионни предавания и филми, включително Betch, Overnights, Internet Famous, Shake It Up, Todrick Hall: Freaks Like Me, Dance Camp и много други. Тя също е много популярна в социалните медии, с 6,2 милиона последователи в Instagram, 1,95 милиона последователи в YouTube и 9 милиона последователи в TikTok.

Джордин Джоунс свободен ли е или има връзка?

Джордин няма връзка. Тя има приятел, с когото са от две години.

Как се казва гаджето на Джордин Джоунс?

Джордин има връзка с YouTuber на име Джордан Бо. Той е роден на 24 ноември 1998 г. в Енсинитас, Калифорния. Неговият канал в YouTube включва различни комедийни видеоклипове, предизвикателства и трикове, наред с други неща.

Джордин Джоунс и Джордан Бо се запознават чрез общи приятели

Джордин и Джордан се срещнаха за първи път, когато най-добрият приятел на Джордан Танер Фокс покани Джордин, Дестини и Келиан в дома си за влог. Джордан и Танер бяха съквартиранти и там се срещнаха за първи път. Те прекарваха всеки ден заедно в продължение на месец.

  Джордин Джоунс

Джордин Джоунс

Те щяха да бъдат заедно в Лос Анджелис и също щяха да отидат заедно в Тексас; тогава започнаха да се харесват и всичко започна. Романсът им започва на 31 август 2018 г. Оттогава са заедно и са лудо влюбени един в друг. Те често могат да се видят в техните видеоклипове в TikTok и YouTube.

Прекрасната двойка не се сдържа, когато става въпрос за публикуване на PDA снимки и изразяване на чувствата си в социалните мрежи, а феновете им не могат да се наситят на това. Те все още са в началото на двайсетте и тепърва се опознават. В резултат на това те не са обмисляли да се женят или да станат съпруг и съпруга един на друг. В момента те се наслаждават на компанията си.

Предишната връзка на Джордин Джоунс

Джордин преди това беше във връзка с инфлуенсъра в социалните медии Брандън Уестенберг. Аферата им започна през 2016 г. и отношенията им вървяха добре. Те обаче се разделиха в средата на 2018 г. по неизвестни причини. Брандън беше обвинен в измама на Джордин. От лятото на 2018 г. Брандън се среща с друга влиятелна фигура в социалните медии, Хейли Орона.

Нетна стойност

Джордин си изкарва добре. Тя печели пари от своето актьорско майсторство, пеене, танци и видеоклипове в YouTube, наред с други неща. Jordyn e също прави пари от одобрения на марки и реклами. Тя е постигнала много на толкова млада възраст. Нетното състояние на Джордин Джоунс е около 2 милиона долара към 2021 г

Ръст и възраст

  1. Джордин е роден в Каламазу, Мичиган, САЩ през 2000 г.
  2. През 2020 г. тя ще навърши 20 години, тъй като празнува рожден ден на 13 март.
  3. Тя е висока 1,55 метра.

Популярни Публикации