Lauren Pazienza- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Лорън Пейшънс е американски престъпник, виновник и убиец. Тя беше представена в медийни дискусии и публикации, когато жестоко нападна и удари до смърт 87-годишна жена, наречена Барбара Гюстърн. Тя беше непозната за всички преди тази трагедия, тъй като се радваше на нормален живот в Ню Йорк.

Бързи факти

Рождено име Лорън Пейшънс
Псевдоним Лорън П.
Популярни за Убиването на известна вокална треньорка от Ню Йорк г-жа Барбара Гюстър
език Английски.
Училище Гимназия Уорд Мелвил
Алма матер Моден технологичен институт.
образование 1. Сътрудник по изкуства и науки (A.A.S.), Графичен дизайн
2. Бакалавърска степен по директен и интерактивен маркетинг
Професия Координатор на събитието
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност 0k USD
Възраст (към 2022 г.) на 26 години.
Дата на раждане През 1995г
Място на раждане Ню Йорк
Сегашен адрес Ню Йорк
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Възраст и ранен живот на Лорън Пациенца

Лорън Пейшънс е роден в хиляда деветстотин деветдесет и пет , в Ню Йорк. Тя продължи да посещава гимназията Ward Melville, където срещна приятеля си Навийн Перейра и планира да се омъжи за него през юни 2022 г. Тя спечели своята асоциирана степен по изкуства и науки (A.A.S.) по графичен дизайн от Модния технологичен институт през 2013 г. Модният технологичен институт й присъжда бакалавърска степен по директен и интерактивен маркетинг през 2015 г. Тя започва работа в частни предприятия през 2016 г.

Височина и тегло на Лорън Пациенца

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лорън Пациенца е висока 5 фута 4 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Лорън Пейшънс

Нетната стойност на Лорън Пейшънс

Колко е нетната стойност на Лорън Пациенца? Когато открихме няколко изображения на Лорън в интернет, стана ясно, че тя е живяла живот с лукса да има всеки лукс около себе си. Тя е изпитала блясъка и великолепието на Ню Йорк. Виждана е да присъства на няколко бляскави събития в Ню Йорк. Лорън и нейният баща придобиха Astoria Condo, който тя сподели с годеника си Навийн през 2019 г. Лорън изглежда си изкарва добре като координатор на събития. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Лорън Пациенца вероятно е около 0 000 USD.

кариера

Работила е в редица частни фирми. Тя остава стажант по разработване на продукти в The McGee Group през 2016 г. След това работи като стажант по планиране и маркетинг на потребителски продукти на Nickelodeon за Viacom в Ню Йорк. Последната й работа в LinkedIn беше като координатор на събития в Roche Bobois.

Lauren Pazienza Гадже и срещи

С кого се среща Лорън Пациенца? Лорън поддържа приятелството си с Навин Перейра. Твърди се, че Лорън има съученик на име Навийн. Те се познават от деца. Naveen работи в Microsoft като представител за обслужване на клиенти. Лорън се наслаждаваше на своите 100 дни до сватбата си на 18 юни 2022 г. с приятеля си Навийн Перейра преди инцидента с Барбара Гюстърн.

Лорън се наслаждаваше на повода, като пиеше много вино. Двамата с годеника й обиколиха няколко художествени галерии и изпиха много вино. След това се отправиха към Челси Парк, където вечеряха. Докато се хранеха в парка Челси, служител на паркинга се приближи до Лорън и я информира, че паркът скоро ще затвори и че трябва да напуснат.

Лорън се вбеси и започна да крещи и да ругае персонала на парка. Тя бързо излезе от парка, хвърляйки храната си по годеника си. Нейният годеник Навийн се върна в апартамента им в Астория, където и двамата живееха по това време. Лорън Пациенца, от друга страна, се втурна към West 28th Street на Eight Avenue, където се сблъска с Барбара Гюстърн. Лорън подмина Барбара, докато чакаше таксито си. Лорън се потопи напълно, след това изкрещя на Барбара Гюстърн и удари главата й в тротоара, наранявайки я. Приятелят на Лорън я попита защо е бутнала възрастната жена, когато се е върнала в апартамента си. Тя каза, че няма представа, въпреки че някоя дама може да й е казала нещо. Тя казала лъжи на годеницата си.

Популярни Публикации