Норма Камали- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Само няколко известни личности могат да твърдят, че са прекарали 50 години от живота си в индустрията. Норма Камали е един от малкото модни дизайнери, които са завършили половин десетилетие в индустрията. Тази талантлива дизайнерка започва бизнеса си с удобно, но модерно облекло за снимачната площадка на Studio 54, преди терминът athleisure да бъде представен на маркетинговия директор.

Бързи факти

Истинско име Норма Камали
Псевдоним правило
Известен като Моден дизайнер
Възраст 77
рожден ден 27 юни 1945 г
Родно място Ню Йорк
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 27 милиона долара

Биография на Норма Камали

Този зашеметяващ моден дизайнер е израснал в Ню Йорк. Родителите й винаги са я насърчавали да преследва мечтата си за цял живот за дизайн. За съжаление няма достоверна информация за имената и местонахождението на майка й и баща й. Но можем да кажем, че те лесно изпълниха изискването на Камали. Освен това има малко подробности за нейните братя и сестри. Норма е от испански произход и е от американска националност.

Освен това научете повече за нетната стойност, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност на Айла Уудръф .Измервания на възрастта, височината и тялото на Норма Камали

Тази много талантлива дизайнерка е родена през 1945 г. Всяка година на 27 юни тя празнува своя рожден ден. В момента тя е на 77 години и е родена под зодия Рак . Норма е толкова трудолюбива, страстна и решителна, колкото предполага нейният знак.

Норма се появява публично въпреки факта, че работата й е предимно зад камера. Според източници, тя обича да подстригва собствения си бретон на всеки две седмици. Нейна приятелка също й помага с подстригването на косата с ножица. Освен това няма информация за нейните жизнени статистики, тегло, размер на обувките, размер на роклята и друга лична информация.

  Норма Камали

Височината на Норма Камали (Източник: Twitter)

Детство и образование на Норма Камали

Да не говорим, че този американски дизайнер израства с желанието да стане художник. Завършила е Fashion Institute of Technology със специалност илюстрация. След това тя разви силно желание за изкуство. Скоро след това Норма си намери работа в авиокомпания единствено с цел получаване на намалени полети. В резултат на това тя лети до Лондон всеки уикенд в продължение на няколко години.

Лондон беше мястото, където модата достигна нови висоти. Тя беше очарована от дизайните. През 1968 г., на 23-годишна възраст, Норма отваря своя бутик на Източна 53-та улица.

Професионален живот на Норма Камали

През 1969 г. Норма започва кариерата си като моден дизайнер. Тя е в индустрията от половин десетилетие. Тази американска модна дизайнерка създава червен цял бански костюм за Фара Фосет през 1976 г. На нея се приписва и популяризирането на подплънките за раменете в женското облекло през 1980 г.

Да не говорим, Камали беше първият дизайнер, който отвори онлайн магазин в eBay. Нейните модели са носени от знаменитости като Кайли Дженър, Приянка Чопра, Езра Милър и Вера Уанг.

Статус на връзка с Норма Камали

На 19-годишна възраст тя се омъжи за съпруга си Еди и тръгна по олтара. Те отвориха бутик и започнаха да правят бизнес заедно. По това време нещата не вървяха по план. В резултат на това Норма реши да си тръгне само с 98 долара в джоба си. Беше объркана и не знаеше какво да прави. Тя заяви в интервю,

Знаех, че трябва да си тръгна, затова взех моите и си тръгнах. Нямах представа какво ще правя, но знаех, че ако остана, няма да имам самочувствие и стойността ми ще бъде безполезна. Когато най-накрая го направих, вратите започнаха да се отварят за мен една след друга. Най-голямата почивка дойде, когато хората дойдоха да ми предложат помощ. Изискваше се смелост, за да се отдалечиш от лоша връзка или лоша ситуация.

Оттогава Норма е необвързана и щастлива. За момента тя се концентрира върху работата си.

Нетната стойност на Норма Камали 2022 г

Тази 74-годишна модна дизайнерка е добре платена за работата си. Тя има собствен уебсайт, където продава своите произведения на изкуството. Нетното състояние на Камали се очаква да бъде 27 милиона долара през октомври 2022 г. Смятаме обаче, че това е незначително в сравнение с нейната работа и време, прекарано в модната индустрия.

Освен това все още не са известни подробности за нейната заплата, коли и имения. Ще предоставим актуализация веднага щом бъде налична в медиите. Очаквайте дотогава!

Социална медия

Тя има 87,9 хиляди последователи в Instagram. Нейният Twitter има 87 500 последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича да чете книги.
  3. Тя е добра в готвенето.

Освен това научете повече за Ayesha Curry Bio, Wiki, възраст, височина, тегло и нетна стойност .

Популярни Публикации