Робърт Маасер спечели 14 титли на световен шампион по гимнастика с колела

Робърт Маазер е известен немски каскадьор, актьор и продуцент. Той също така е спечелил 14 титли на световен шампион по гимнастика с колела, две шампионати от Световната купа и повече от 50 национални титли в спорта, известен още като Rhönrad на немски.

Бързи факти

Пълно име Робърт Маазер
Първо име Робърт
Фамилия Маазер
Професия актьор. Каскадьор и продуцент
Националност Немски
Етническа принадлежност европейски
Град на раждане Щраусберг
Държава на раждане Германия
Бащино име Томас Мазер
Име на майката Силвия Маасер
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг Мелиса Мазер
Без деца 1
Филмография Мисията невъзможна – Rogue Nation, Комисар Марталер – Ангел на смъртта
Височина 187 см
Тегло 89 кг
нетна стойност 9 милиона долара
Дата на раждане 19 юли 1990 г
Възраст 31 години
Женен Дата 6 август 2016 г

Съпруга, женен

Робърт е съпруг и баща. Мелиса Маасер, неговата прекрасна съпруга, е негова съпруга. Мелиса е актриса, най-известна с изпълнението си във филма от 2019 г. Out for Vengeance. Освен това е козметик и фризьор. Тяхната сватба се проведе на 6 август 2016 г. Ето една прекрасна снимка на Робърт и съпругата му като булка и младоженец в деня на сватбата им, която Мелиса публикува в Instagram с коментара „Ожених се за любовта на живота си“.

  Робърт Маазер

Robert Maaser (Източник: Google)Конкретиката на това как двойката се срещна и романтиката им не е известна. Мелиса туитна снимка на Робърт на коляното му, държащ пръстен и предлагащ брак на Мелиса на 3 май 2016 г., а по-късно те се сгодиха. Двойката има прекрасно новородено момиченце, чиято снимка Мелиса публикува в Instagram със забележката Това беше най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Робърт има страхотен семеен живот с приятелката и дъщеря си. Не се е говорило за приятелката на Робърт или други романи преди Мелиса.

Robert Maaser Нетна стойност през 2022 г

Съобщава се, че нетната стойност на Робърт Маасер е приблизително 9 милиона долара към октомври 2022 г., който е спечелил от появяването си в различни филми и изпълнението на каскади в такива филми. Започва кариерата си като каскадьор и получава първата си филмова роля като поддържащ герой в Mission: Impossible – Rogue Nation. Главните актьори във филма бяха Том Круз, Джей Джей Ейбрамс, Браян Бърк, Дейвид Елисън, Дон Грейнджър и Дана Голдбърг.

Кристофър Маккуори, сценарист, филмов режисьор и филмов продуцент, който назначава главно главни роли на Том Круз в повечето от своите филми, режисира и написва картината. След успеха на дебютния си филм, Робърт беше привлечен за роли в редица допълнителни проекти и той участва в редица от тях. Той нямаше друг избор, освен да преследва кариера като актьор и се справя чудесно.

  Робърт Маазер

Robert Maaser (Източник: Google)

Той също така се появява в няколко телевизионни предавания. Добри времена, ужасни времена (2014), Всичко, което има значение (2017), Sense8 (2017), Аларма за Cobra 11 (2018) и SOKO Cologne са няколко примера (2019). Той е най-известен с ролята си в телевизионния сериал Everything That Matters като Тим Хейер, мъжествен и интензивен спортист. Работил е и като модел, появявайки се в реклами на Adidas, Samsung, High5, Hyundai, McFit и Sloggi, за да споменем само няколко. Освен това той е посланик на MyProtein, щангист и CrossFit спортист. Той се яви на прослушване за Germany’s Got Talent, но отпадна на полуфиналите.

Любопитни факти

  • На 19 юли Робърт празнува рожден ден. Той е роден в Страусберг, Германия, през 1990 г., което го прави на 29 години към 2019 г.
  • Томас Маазер (баща) и Силвия Маасер (майка) са го родили (майка). Самоличността на неговите братя и сестри е неизвестна.
  • Той е доста висок, висок 6 фута 2 инча (1,87 метра). Националността му е германец и принадлежи към европейската етническа група.
  • Той тежи около 89 кг (196,21 фунта).
  • Той има прекрасни сини очи и естествено руса коса.

Популярни Публикации