Бела Торнтън - Всичко за дъщерята на Били Боб Торнтън

Бела Торнтън е дъщеря на Били Боб Торнтън и Кони Англанд.

Бързи факти

Пълно име Бела Торнтън
Първо име Бела
Фамилия Торнтън
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Били Боб Торнтън
Баща професия актьор, писател, режисьор и музикант
Име на майката Кони Англанд
Професия майка Кукловод
Полова идентичност Женски пол
Дата на раждане 2004 г

Как се казва баща й?

Името на баща й е Били Боб Торнтън и той е известен актьор, режисьор, певец, автор на песни и музикант. Баща й е имал пет неуспешни връзки, преди да се ожени за майка й. Всеки един от петте брака завършва с развод. Били Боб Торнтън се ожени за първи път за Мелиса Лий Гатлин през 1978 г. Този брак продължи само две години и посочената причина беше „несъвместимост и изневяра от негова страна“.

  Бела Торнтън

Бела Торнтън (Източник: Google)Те също имат дъщеря на име Аманда заедно. Тя получи двадесет години затвор за убийството на едногодишната дъщеря на приятелите си. През 1986 г. той се жени за Тони Лоурънс, с която се развежда през 1988 г. От 1990 г. до 1992 г. той е женен за актрисата Синда Уилямс, която той избра в писателския си дебют „един неправилен ход.“ Той се жени за модела Пиетра Доун Чернайк през 1993 г. и имат две момчета заедно, Хари Джеймс и Уилям. През 1997 г. те прекратиха романса си. Пиетра многократно го обвиняваше в съпружеско насилие пред децата си.

Връзката на Анджелина Джоли

Той се среща с Анджелина Джоли в продължение на две години, преди да се ожени за нея през 2000 г. Бракът стана тема на разговори поради необичайните прояви на преданост на двойката; разпространени са доклади, че всеки от тях носи флакони с кръвта на другия около вратовете си. Самият той обаче впоследствие заяви, че носят два малки медальона, всеки от които носи само една капка кръв, което е абсурдно.

Те също имаха дете заедно, Камбоджа, но след като се разведоха, Анджелина получи попечителството над детето им като самотен родител. Основната им причина да се разделят е, че просто имаха различни животи. В подкаст той разкри, че тя води глобален начин на живот, докато той живее агорафобично съществуване.

Родителска любовна история

След толкова много неуспешни поредни връзки, той никога не е мислил да се жени отново, но съдбата имала други намерения. Той се влюбва в Кони Англанд, кукловод и дизайнер на костюми, която преди това е работила с екипи за специални ефекти по филми като Планетата на маймуните, Стигма, Мъже в черно 2 и Мъже в черно. Според съобщенията той започнал да излиза веднага след развода си с Анджелина Джоли.

Те се срещнаха за първи път през 2003 г. и започнаха да се срещат. Няма информация как са се запознали или къде са се срещнали за първи път. Те обаче направиха първата си публична изява като двойка през май 2004 г. на филмовия фестивал в Кан. Бела Торнтън е родена през септември 2004 г. Двамата са се срещали 12 години, преди да се оженят. Според източници двойката се е оженила на 22 октомври 2014 г. в Лос Анджелис в дома си на много тайна церемония, на която са присъствали само близки членове на семейството.

  Бела Торнтън

Бела Торнтън (Източник: Google)

Пазеха го в тайна два месеца и хората разбраха едва след това. Те все още са женени и щастливи заедно. Дуото беше снимано заедно в TCL Chinese Theatre в Холивуд за премиерата в Лос Анджелис на Brand Is Crisis. Актьорът беше облечен небрежно в панталон и черна тениска, а Кони беше облечена в привлекателна семпла черна рокля. Двамата се допълваха взаимно.

Интересно интервю на татко

Актьорът Били Боб Тортън очарова публиката със своите забавни анекдоти по време на интересно интервю с Papa. Домакинът го подвежда, като изпраща спам с тиква, знаейки, че не я харесва, тъй като е веган. Актьорът сподели предишна история, в която се натъкват на странна банда гинекологични мацки в Тексас. Той си спомни, че е бил поканен от един от тези приятели на събиране, организирано на ново място всяка година, и са му били дадени традиционни гинекологични инструменти.

Водещият се пошегува, че познава гинеколог във всеки град. Те се засмяха на обстоятелството, когато той беше разпитан за приходите си от филми, начина му на плащане и актьора Силвестър. Водещият го разпита за мотива му да изпълни събитието „Голиат“ след участието си в хитовия филм Forgo. Той каза, че току-що е бил наясно с променящия се свят на телевизията и фирмите за стрийминг, както и тяхното огромно влияние. Затова реших да направя шоуто, за да направя независим филм.

Той продължи да казва, че обича да прави това, тъй като персоната му напомня за себе си. Когато водещият беше удивен да научи, че Били е виждал Hoosiers поне 100 пъти, нещо, което не беше правил досега, тъй като не можеше да понесе мисълта любимият му отбор да загуби играта. Актьорът се съгласи и разказа, че е бил фен на Луис Кардиналс, който започнал да презира Чикаго Къбс, когато не се представили добре.

Сет говори за Били

Били Сет Майерс и Били Боб Торнтън се срещнали за първи път през 2001 г., според Сет. Сет си спомня, че са работили съвместно върху рисунка, наречена Fenced-In-Area. След това той обсъди програмата на Били Голиат, която беше в третия си сезон по време на разговора. На въпрос дали харесва героя, който изобразява в сериала, бащата на Бела Торнтън, Били, отговори, че харесва, тъй като вярва, че прилича повече на него.

Когато обсъждаха закони и заповеди, Сет попита Били за събитието в Арканзас, когато полицията нахлу в дома му. Били твърдеше, че това е резиденцията на баба му, а той беше на около 3-4 години по това време. Чичо му беше скитащ провинциален певец, който също работеше като дърводелец отстрани. Той постоянно имаше странни приятели и един ден доведе човек, който приличаше на измамник. Този приятел беше отседнал при роднините си около месец, когато ФБР пристигна и го залови. Той имаше навика да краде колите на други хора и да ги кара през държавни граници.

Хранителните навици и цялостното здраве на Били Боб Торнтън

Били е веган, който е придирчив към това, което яде. Той избра да стане веган поради чувствителността към пшеницата и млечните продукти, както и поради кръвната си група. Били има кръвна група АВ и твърди, че кръвната му група го кара да има по-малко храносмилателни ензими. Преди да стигне до Холивуд, той страда от недохранване и миокардит, в допълнение към алергиите. Той беше подчертан във вестника на Арканзас като най-дебелото бебе в града, тежащ зашеметяващите 30 паунда, когато беше само на седем месеца.

Нетна стойност

Сега се смята, че нетното състояние на Били Боб Торнтън е приблизително 40 милиона долара към 2022 г. което е страхотно. Били правеше пари по различни начини. Той получава много пари от актьорската си работа. Той е натрупал огромни богатства и състояние в резултат на усилията си в киното и телевизията. Били също е печелил пари от продажбите на своите компактдискове в музикалното студио; освен актьорство той също пише и дирижира. Торнтън се появи в музикален видеоклип. Международният филмов фестивал Toronto Shorts определи Stand Down за най-добрия музикален видеоклип.

Любопитни факти

  • Били е член на групата от 10-годишна възраст.
  • Неговият филм с ръкохватка имаше касов успех, като спечели 24,4 милиона долара въпреки бюджета от 1 милион долара. На 27 ноември 1996 г. картината излиза на екран.

Популярни Публикации