Полет Милтимор: Запознайте се с бившата съпруга на Стивън Бауер

Полет Мултимор е бивша съпруга на Стивън Бауер, американски актьор от кубински произход. Стивън е талантлив актьор, известен със своите единствени по рода си роли във филми и телевизионни предавания. Започва професията си през 1977 г. и е в бизнеса почти четири десетилетия. В PBS той се появява за първи път като Джо Пеня, син на кубински имигранти, в сериала Que Pasa, USA? Той също е добре познат с представянето си като злодей.

Бързи факти

Пълно име Полет Мултимор
Първо име Полет
Фамилия | Повече ▼
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Зодия Водолей.
Националност Американски.
Религия християнството.
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 5 милиона долара

Брак

Няма налична информация относно романтичния живот на Полет. Полет изчезна от обществеността след развода си със Стивън. През 2003 г. Полет и Стивън се женят. Двамата бяха женени почти шест години, но бракът им не оцеля и се разведоха през 2012 г. Не бяха женени и нямаха деца.

Брачните и романтичните връзки на Стивън

Когато става дума за срещи и брак, Стивън има дълго минало. Първият брак на Стивън се състоя на 8 септември 1981 г. с жена на име Мелани Грифит. Александър Грифит Бауер е син на Стивън и Мелани. Те се развеждат през 1989 г., след девет години брак. Двойката се раздели поради недоразумение. Полет Мултимор

Полет Милтимор (Източник: Google)

Стивън се жени за Ингрид Андерсън след Мелани и те имат син на име Дилън Бауер. Те се развеждат през 1991 г. поради нарастващи разногласия помежду им. Стивън се жени за Кристиана Боуни на 27 юни 1992 г. и двойката се развежда през 2002 г. Стивън се жени за Полет Милтимор на 28 декември 2003 г. и се развеждат на 18 септември 2012 г. След това Стивън започва да се среща с Лида Лоудън.

Лида беше с 39 години по-млада от Стивън и получиха много критики за връзката си заради голямата разлика във възрастта, но все още бяха заедно и не се интересуваха какво мислят другите за тях. Стивън веднъж каза, че имат нещо уникално. Те започнаха да се срещат през 2014 г., но разликата във възрастта им имаше значителна роля в генерирането на разногласия и връзката не оцеля дълго. В момента няма връзка. Той току-що помоли приятелката си Дженифър Бренън да се омъжи за него през декември 2020 г. и тя прие.

деца

Стивън има две деца от бившата си съпруга Мелани, Александър Бауер и Дилън от бившата си съпруга Ингрид. Александър е на 35 години и предпочита да избягва медиите. Дилън е професионална вещица, която също има собствена програма. Въпреки съмнителната кариера на Дилън, Стивън винаги го е подпомагал и подкрепял.

 Полет Мултимор

Полет Милтимор (Източник: Google)

Автентично име

Действителното име на Стивън е Естебан Ернесто Ечевария Самсон, което му е дадено от родителите му, преди да избяга от нацията в отговор на заповедта на Хитлер да убива евреи. В резултат на това те се преместиха в Съединените щати. За него беше трудно да се слее с името си, така че започна да се нарича Стивън.

Височина и тегло на Полет Милтимор

По отношение на измерванията на тялото, Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

Нетна стойност

Към октомври 2022 г. се смята, че нетната стойност на Стивън е около 5 милиона долара .

Популярни Публикации