Мериса Стийн- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Мариса Стийн е невероятен играч на голф от Съединените щати. Мариса Стийн играе голф от дете и днес се е утвърдила като една от най-добрите. През 2014 г. той също беше обявен за играч на годината в Symetra Tour.

Бързи факти

Пълно име: Мериса Стийн
Дата на раждане: 04 декември 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Играч на голф
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джъстин Спенсър
Нетна стойност 0k USD
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Синсинати, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Лакота Западна гимназия, Университет на Мемфис
баща Тод Стийн
Майка Кати Стийн

Биография на Мериса Стийн

Мариса Стийн е роден на 4 декември 1989 г. в Синсинати, Охайо, Съединени американски щати. Към 2022 г. той ще бъде на 32 години. Тод Стийн, инженер в GE Aviation, е неин баща, а Кати Стийн е нейна майка. Кати е кларинетист и специалност музика. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказки произход.

Мериса Стийн Образование

По отношение на формалното си образование, тя е завършила гимназия Lakota West в родния си град. Освен това е завършила следдипломно обучение в Университета на Мемфис в Мемфис, Тенеси. Там получава бакалавърска степен по спортен мениджмънт.Височина и тегло на Мериса Стин

Мариса Стийн е много привлекателна и има прекрасен характер. Голфърът е висок приблизително 5 фута и 7 инча. Въпреки факта, че тя тежи 70 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Нейните сини очи и руса коса се допълват взаимно.

  Мериса Стийн

Мериса Стийн (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата, Мариса Стийн е професионален играч на голф, който се е утвърдил като един от най-добрите в играта. Тя беше много заинтересована от малка и се стремеше да има успешна кариера. Невероятният голфър започва да играе на 14-годишна възраст. В гимназията тя участва в голф, баскетбол и софтбол. Нейният ентусиазъм нараства, когато прекарва четири години в Мемфис при треньор Бет Харелсън.

Мариса прекара първите си три години в обиколката Symetra по време на престоя си там. Тя също се издигна до номер 1 през 2014 г. и беше обявена за играч на годината. Тя зае и първо място в състезанието Volvik. Това й спечели място в LPGA Tour през 2015 г. Тя беше и първият възпитаник на Мемфис, който играе на LPGA Tour.

Въпреки това, нейният дебют в LPGA Tour не върви по план, защото тя беше контузена в началото на сезона. Тя обаче се класира повторно за LPGA Tour през 2018 г., след като завърши T10 на финалния квалификационен турнир на LPGA. Тя също се е състезавала в събития като Chevron Championship, Women's PGA Championship, US Women's Open, Women's British Open и Evian Championship.

Нетната стойност на Мериса Стийн

Мариса Стийн се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около милион USD.

Гаджето на Мериса Стийн, запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Мариса Стийн, тя не е омъжена. Тя обаче е в дългогодишна връзка с Джъстин Спенсър. Все още нямат деца. Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И към днешна дата тя няма спорни събития и е по-фокусирана върху кариерата си.

Популярни Публикации