Шампионката на Jeopardy Ейми Шнайдер се омъжи за годеника си Женевиев Дейвис

Ейми Шнайдер , победител в Jeopardy, каза във вторник, 27 септември, че се е оженила за 25-годишната си годеница Женевиев Дейвис на 9 май. В Оукланд, Калифорния, двамата се ожениха на малка частна церемония в Recorder на окръг Аламеда. Въпреки факта, че двамата се ожениха преди месеци, 43-годишната Ейми току-що съобщи радостната новина с почитателите си на страниците си в социалните мрежи, заедно със снимки от сватбата им.

Те се ожениха на скромна церемония, защото не можаха да чакат толкова дълго, за да изразят [своята] любов и отдаденост един към друг, според шампиона на Jeopardy. Двойката обаче ще има конвенционална сватба и празненство следващото лято.

Ейми Шнайдер и Женевиев Дейвис се запознават чрез общи познати.

Jeopardy Ейми първоначално се срещна с Женевиев, детегледачка, чрез общи познати през юли 2020 г. Ейми туитна за първата им среща:



Приятелката ми се мотаеше в апартамента ми, чатеше по телефона с приятеля си и в крайна сметка тя покани сестрата на гаджето си на пътуване до някъде. Женевиев се оказа тази сестра.

 Ейми Шнайдер

Първоначално тя стана приятелка със сладката Женевиев и те започнаха да излизат заедно. Хората смятаха, че се срещат заради връзката им, но Женевиев оспори слуховете, твърдейки, че е хетеросексуална. Ейми, от друга страна, мислеше, че връзката ще се развие в нещо романтично. Тя каза пред Los Angeles Times за приятелството си с Женевиев:

Постоянно се надявах на най-доброто. Прекарах страхотно да се мотая с нея. Хареса ми, че не се налага да чатим през цялото време и че не трябва да се забавляваме един друг през цялото време. Можехме да използваме телефоните си или всичко, което поискахме, и всичко беше перфектно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми Шнайдер (@jeopardamy)

Те се влюбиха седем месеца след първата си среща и започнаха да излизат през февруари 2021 г. Ейми каза пред The ​​New York Times:

Това е втората значима връзка, която имам в живота си. Никога дори не бях целувал някого, когато срещнах дамата, която щеше да стане моя съпруга, а бях на 25.

След една година запознанства двойката реши да се ожени през февруари 2022 г. Ейми обяви добрата новина в Twitter, включително снимка на левите им ръце, носещи годежни пръстени пасианс. Дори предложението е изготвено от двойката. Те планираха Женевиев да предложи брак на Ейми около Свети Валентин и годишнината от връзката им през февруари.

Но Женевиев реши да изненада Ейми, като й предложи брак в непредвиден ден, напълно разочаровайки Ейми. Ето какво каза Женевиев пред Los Angeles Times:

Когато тя влезе, бях на едно коляно и тя откачи. Това е много забавно видео.

 Ейми Шнайдер

Ейми продължи:

Всичко по него беше безупречно. След това за известно време имахме... балони, висящи над нашето място, но, знаете ли.

Ейми предложи брак на Женевиев по време на пищна юбилейна вечеря в Сонома около седмица по-късно. В крайна сметка двойката каза, че го правя на 9 май на малка церемония. Докато разменяха обетите си, двойката облече обикновени бели рокли с цветя за глава. Ейми преди беше омъжена за Кийли Анекен. Тя се омъжи за Кийли през 2004 г., но се разведоха през 2016 г., когато тя откри, че е транс. Ейми е най-добре платената състезателка в историята на Jeopardy, получавайки почти 1,4 милиона долара след победа в 40 игри. Тя има втората най-дълга победна серия в историята на Jeopardy, след само Кен Дженингс.

Популярни Публикации