Алекс Родригес се среща с Jaclyn Cordeiro след раздялата му с Kathryne Padgett

В понеделник, 17 октомври 2022 г., Алекс Родригес беше сниман с фитнес инструктор Жаклин Кордейро на Родео Драйв в Бевърли Хилс, Калифорния. Двойката се разхождаше по улицата ръка за ръка, спирайки в стилен магазин. Според източник на Page Six, Родригес е доволен и се наслаждава на времето си с Кордейро. Разкритието идва два месеца след развода на Алекс от Катрин Кат Паджет. Според източник, въпреки раздялата си, те ще останат отлични приятели.

След като започнаха да се срещат през 2017 г., бившият професионален бейзболен играч спечели вниманието заради връзката си с Дженифър Лопес. Те обявиха годежа си през март 2019 г. и се разведоха на следващата година. По-късно Лопес се омъжи за Бен Афлек, а Алекс й пожела успех в бъдеще, като добави, че връзката е положително преживяване за него. Родригес сега живее в Лос Анджелис, но скоро ще се върне на работа като говорител на MLB Championship Series.От бизнесдама до майка на две дъщери: Ето всичко, което трябва да знаете за Jaclyn Cordeiro.

Jaclyn Cordeiro е фитнес инфлуенсър и създател на фитнес програма, наречена JaclynFit, според нейната страница в Instagram. Тя се идентифицира като специалист по трансформация на начина на живот/RN. Тя е родом от Онтарио, където е посещавала католическото средно училище 'Св. Томас от Виланова', а впоследствие и университета в Уиндзор, според нейния профил във Facebook. Нейните братя и сестри включват две момчета и тя обича спортове като футбол, таекуондо и бокс.

 Алекс Родригес

Jaclyn Cordeiro има бакалавърска степен по наука, както и отличие по медицински сестри. Докато говори с Oxygen, тя разкри, че е открила вдигането на тежести и се е влюбила в него. Това й помогна да премине през училище за медицински сестри и да остане фокусирана върху житейските си цели.

Тя има две деца на осем и девет години. В интервю за Status миналата година тя каза, че житейската й амбиция е да има деца, които са силни, независими и грижовни. Тя участва в състезанието на Canadian Physique Alliance след раждането на първото си дете и още три пъти в естествения клас като бикини фитнес CPA спортистка на растителна основа. В разговор със Status тя каза,

Разбрах какво е необходимо, за да вляза в кондиция за състезание, така че се състезавах 5 месеца след раждането на първото си дете и се класирах на второ място в моята местна OPA. Тогава, само два месеца след като се състезавах, открих, че съм бременна с второто си дете. Избрах да участвам отново 5 месеца след като родих второто си дете. Завърших четвърта в категория Бикини.

 Алекс Родригес

Диетата на растителна основа е полезна за здравето, според Жаклин Кордейро. Тя каза, че нейната диета й е помогнала да поддържа физическо здраве, както и умствена яснота и функция. Тя отбеляза, че сега може да поддържа по-стройна физика и да минимизира стомашно-чревните проблеми и чувства силна връзка с тялото си.

Популярни Публикации