Родителите на Хана Браун винаги са били източник на подкрепа

Хана Браун е единственото дете на Робърт Уокър-Браун и Сузане Браун и е родено в Тускалуза, Алабама. Родителите й отглеждат нея и по-малкия й брат, Патрик Браун, в Тускалуза и съседния Нортпорт, Алабама.

Докато семейството на Хана е малко, семейство Браун е близко и често се вижда да се подкрепят взаимно чрез различни платформи.

Родителите на Хана Браун я подкрепят от ранна възраст.

Семейството на Хана безспорно е нейният най-голям поддръжник. Това е така, защото 27-годишната - сега телевизионна личност и бивша победителка в конкурси за красота - получи насърчение от членовете на семейството си, когато се състезаваше в конкурси като дете.Родителите и брат й я поздравиха, когато беше коронясана за Мис Алабама САЩ 2018 и я подкрепяха по време на състезанието й за Мис САЩ.

В един случай дивата дори им приписа, че са й помогнали да преодолее безпокойството и тъгата. Тя по-специално твърди, че баща й и майка й са й дали мотивацията, от която се нуждае, за да се върне на сцената.

 Хана Браун

Родителите на Хана Браун я подкрепяха от малка

Родителите на Хана Браун изразяват безкрайната си любов

Майката на Хана нападна Люк Паркър заради коментари, които той направи към Хана в The Bachelorette през 2019 г.

Разбрах това!!! Нямаше да ме подминеш, ако не беше [ругатлив]!! каза тя в Instagram

Сузане изтри публичното си съобщение, след като дъщеря й я помоли да го направи, но все още изразяваше обич.

От друга страна бащата на риалити звездата демонстрира привързаността си към дъщеря си, позирайки пред телевизора. През това време дъщеря му хвърляше листенца от рози към него.

Моята Хана Браун, ергенът, каза той във видео, качено в Instagram на майката на Хана.

Той също каза пред Tuscaloosa News през януари 2018 г., че е доволен от дъщеря си, когато тя беше избрана за Мис Алабама. Той добави, че нейната самоувереност и вътрешна сила са й помогнали да изгради репутация за себе си в индустрията на конкурсите за красота.

Хана Браун изрази благодарност на родителите си за всичко

Хана отиде в Instagram през юли 2019 г., за да благодари на баща си и майка си за тяхната подкрепа по време на времето й в The Bachelorette. Първоначално тя отбеляза, че нейното семейство, както и семействата на другите участници, не са се записали за цялата драма и проблеми, предоставени от шоуто.

Но в същото време тяхната любов и подкрепа означаваха много за нея и нейните колеги по това време.

Но благодаря на хората, които първи ни обикнаха и продължават да ни подкрепят по този път на любов, разбито сърце и житейски уроци! — възкликна тя.

По-късно Хана разкри, че прекарва време с тях от края на шоуто, публикувайки изображения в Instagram.

Тя продължи,

От известно време съм вкъщи и се чувствам страхотно да бъда сред моите хора, които са били до мен през всичко това. всичко

Любовта и подкрепата са последователни през цялото време, както се вижда от публикациите на дивата в социалните медии.

Популярни Публикации