Денис Карол - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Денис Карол е известен инфлуенсър в социалните медии. Денис Карол е знаменитост в Tiktok, известен със своите клипове за модели и POV съдържание в неговия акаунт @dennyboiii. Научете повече за нетната стойност на Денис Карол, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име: Денис Карол
Дата на раждане: 10 септември 2003 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Тикток звезда
Нетна стойност: 1 милион долара
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Instagram Денис Карол Instagram

Възраст и ранен живот на Денис Карол

Денис Карол е роден на 10 септември 2003 г. и сега е на 17. Зодия Дева. По същия начин Денис е роден и израснал в Ню Джърси, Съединени американски щати, и националността му е американска. Отново, що се отнася до неговия етнос и религия, той е кавказец, който изповядва християнството. По отношение на семейния си произход Денис е много личен и не е разкрил много за него. По същия начин в медиите няма информация за имената на неговото семейство или братя и сестри.

Денис е спортен ентусиаст, който се занимава с това от дете. По същия начин той участва и се състезава в различни училищни състезания от дете. Отново от малък се занимава с баскетбол и бокс. Освен това, що се отнася до образованието му, Денис е завършил гимназия.Височина и тегло на Денис Карол

Колко висок е Денис Карол? Очарователната 17-годишна личност от социалните медии е висока 5 фута 11 инча (71 инча) и тежи приблизително 67 кг. По същия начин неговият ръст и тегло са подходящи за неговия тип тяло; обаче неговите жизненоважни статистики, като гърди-талия-ханш, не са достъпни в медиите. Денис има харизматична и скромна личност въз основа на външния му вид. По същия начин той има светла кожа, сини очи и кафява коса.

  Денис Карол

Денис Карол (Източник: Pinterest)

кариера

Денис Карол е личност в социалните мрежи, която направи своя дебют в Tiktok със своя Tiktok акаунт. По същия начин той е знаменитост в Tiktok, която стана известна благодарение на акаунта си в Tiktok и съдържанието му. По същия начин името му в Tiktok е @dennyboiii и той има 774,5 последователи. Денис започна да използва Tiktok в средата на 2019 г. По същия начин той започна да публикува видеоклипове в акаунта си в Tiktok през август 2019 г. Отново видеоклипът, който сподели през септември 2019 г., стана първият му вирусен хит. Той сподели видео с имена, с които момчетата обичат да се наричат, което е получило над 50 хиляди харесвания.

Денис Карол Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Денис Карол? Той е личност в социалните медии, която печели приличен живот от работата си в социалните медии. По същия начин неговите изяви и дейности в социалните медии са основният му източник на доходи. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Денис Карол е 1 милион долара.

Денис Карол Приятелка и срещи

С кого се среща Денис Карол? Денис е хетеросексуален и най-вероятно необвързан по отношение на състоянието на връзката си. Освен това, въпреки че е добре позната личност в социалните медии, той е резервиран и потаен относно състоянието на връзката си. По същия начин той все още не е разкрил нищо за приятелката си или предишна връзка в медиите. Освен това Денис се концентрира върху кариерата си и се наслаждава на необвързания живот.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография и етническа принадлежност на Джоуи Неро .

Популярни Публикации