Кой е Танер Хау от The Voice Season 2022?

Във вторник, 27 септември 2022 г., The Voice, сезон 22 на NBC, направи премиера на чисто нов епизод. Треньорите Джон Леджънд, Камила Кабело, Гуен Стефани и Блейк Шелтън имат много отлични кандидати за съответните си отбори по средата на слепите прослушвания. Тази седмица те продължиха да се състезават помежду си, за да накарат по-опитните вокалисти да се присъединят към тях.

Танер Хоу беше един от певците, които впечатлиха треньорите. Кандидатът за Voice се приближи до сцената и изпя кавър на Mercy на Shawn Mendez. 29-годишният кандидат искаше да бъде на страната на Камила, но когато тя не обърна стола си, той избра екипа на Гуен Стефани пред Джон и Блейк, които и двамата се обърнаха към него. Само след няколко ноти инструкторите забелязаха, че той звучи доста като самия Шон Мендес. Камила призна, че не е гласувала за кандидата на The Voice, защото той звучи твърде много като оригиналния изпълнител. Тя каза, че той трябва да се открои. Междувременно Гуен, Джон и Блейк водят спаринги и се опитват да убедят Танер да се присъедини към техния отбор. В крайна сметка той реши да се присъедини към екипа на Гуен. Продължете да четете, за да научите повече за Tanner.Танер Хоу, състезател на The Voice 2022, има резиденция в Дисниленд.

Танер е описан на официалната си уеб страница, както следва:

Танер Хау е много талантлив певец, текстописец и изпълнител. Със своята поп чувствителност той може да плени всяка публика.

 Танер Хоу

Tanner е записал различни песни, преди да влезе в The Voice, всички от които са достъпни в YouTube. Той също така току-що издаде свой собствен EP, Record Head. Неговият акаунт в YouTube също има над милион гледания. Танер е свирил на места като The House of Blues, Molly Malone’s, Universal City Walk и Mint. В момента той живее в Дисниленд и свири като дует и цяла група в парка и района на центъра на Дисни, според уебсайта му.

Освен това участникът в The Voice има собствен подкаст, който може да се види в YouTube. До голяма степен обхваща всички аспекти на поп културата, като музика, кино, текущи събития и други новини, свързани с развлеченията. В неговия канал подкастът е описан по следния начин:

Навлизаме малко по-дълбоко в изкуството и артистите в сърцето на популярната култура. Танер Хоу, певец/композитор и музикант, е инициатор и домакин на шоуто.

Танер има акаунт в Instagram с името @tannerhowe. Страницата му в Instagram има 2412 последователи към момента на писане на тази публикация. Танер често публикува снимки от ежедневието си и видеоклипове, на които пее в профила си в Instagram.

 Танер Хоу

Танър беше включен и в чат програмата на Кели Кларксън през 2020 г. Беше виртуално интервю поради епидемията. Танер надписа екранна снимка от интервюто:

КЛАРКСЪН, КЕЛИ!! Проверете, за да гледате шоуто @kellyclarksonshow утре в 14:00, за да ме видите да говоря за карантините Drive-Up Shows с моята BFF Кели. #quarantine #quarantinedriveupshow #kellyclarkson #tannerhowe #talkshow #music

Една от песните му беше изсвирена и по време на финалите на НБА през 2021 г. The Voice сезон 22 глътки въздух по NBC всеки понеделник и вторник от 20:00 ч. ЕТ. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Популярни Публикации