5 ужасяващи факта относно убийството на Лори Ан Слесински

Лори Ан Слесински , 24-годишна жена от Обърн, Алабама, изчезна през 2006 г. Ужасяващият случай на Слесински ще бъде преразгледан и разгледан в предстоящото издание на 48 часа на CBS, което ще бъде излъчено в събота, 24 септември 2022 г., в 10 следобед / 9 вечерта. EST, изключително по CBS. Епизодът е наречен Човек с минало, а официалното резюме на CBS е следното:

Една млада дама си тръгва. Основният заподозрян има криминално минало, тъй като е убил родителите си като младеж. Извършил ли е друго убийство? Събота, журналистът от 48 часа Питър Ван Сант съобщава.

Зрителите са нетърпеливи да чуят повече за неуредения случай, откакто CBS пусна официалния кратък кратък трейлър за програмата 48 часа, озаглавен A Man With a Past.Научете пет важни факта относно трагичното изчезване и убийството на Лори Ан Слесински.

Коя беше Лори Ан Слезински?

Лори Ан Слезински беше жена, родена в Обърн, Алабама. Арлийн и Кейси Слесински я родиха. Тя имаше брат на име Пол и кученце на име Пийнът, което обожаваше. Завършила е университета Auburn през 2004 г. Тя се стреми да получи магистърска степен по психология. Съобщава се, че тя е работила в близката болница за психично здраве с приятелката си Линдзи Браун, с която се е запознала в университета Обърн по време на първата си година. Лори Ан, която беше на 24 години през 2006 г., имаше светло бъдеще пред себе си. Цялото й съществуване обаче се преобърна с главата надолу, когато тя изчезна в събота, 10 юни 2006 г., без да остави следа.

  Лори Ан Слесински

Къде е видяна за последно Лори Ан?

Най-близката приятелка на Лори Ан, Линдзи Браун, каза, че е планирала да посети къщата на Браун за дамска вечер на 10 юни 2006 г. За последен път е била видяна същата вечер в близкия Walmart, да взема артикули за къщата на Браун. Браун каза на Ван Сант на 48 часа за изчезването на Лори Ан в нощта, в която тя изчезна:

Планирахме да пием коктейли при мен,… Щяхме да пием Rum Runners, да гледаме филм и просто да се мотаем и да се наслаждаваме на малко дамско време. Тя се обади в 6:30 сутринта и каза, че ще отида до магазина, ще взема смесите за напитки и след това ще отида при вас. Телефонът иззвъня около 30 минути по-късно. Звънна няколко пъти. Отговорих, че няма никой.

Кой точно е Дерил Енис?

Дерил Енис, родом от Обърн, Алабама, беше арестуван и осъден през 2018 г. за отвличането и хладнокръвното убийство на Лори Ан Слезински. Той е бил на 38 години, когато е арестуван.

Той се е познавал с Лори Ан, според източници. Според Браун, Дерил е бил с Лори в деня на изчезването й, защото е чула гласа му на заден план, когато говорела по телефона с нея. Тя обаче не се притесняваше, тъй като Дерил и Лори бяха приятели.

Браун заяви:

Не се притеснявах, тъй като бяха приятели.

Какво се случи, след като Лори Ан изчезна?

Роднините и приятелите на Лори Ан Слесински разбраха, че нещо не е наред, когато тя не отговори на телефона си много пъти. Когато един от нейните колеги и най-близкият й приятел отидоха да я проверят, те откриха вратата на къщата й отворена и любимото й куче само.

Роднините на Лори съобщават за изчезването й на 13 юни 2006 г. Изчезването на Лори първо е класифицирано като разследване за изчезнало лице от полицейското управление на Алабама. Колата й обаче детонира четири дни по-късно в задънена улица пред строителна площадка. Лори, от друга страна, не се виждаше никъде.

  Лори Ан Слесински

Какво се случва с Дерил Енис?

Повече от десетилетие случаят остава неразкрит. Случаят обаче беше възобновен през 2016 г. и след 18-месечно разследване следователите откриха достатъчно доказателства, за да докажат участието на Дерил Енис в престъплението.

Енис беше задържан от служители в селските райони на Вирджиния през август 2018 г. Срещу него беше повдигнато обвинение за зловещото убийство на Лори Ан Слесински. Той беше арестуван и настанен в затвора на окръг Монтгомъри във Вирджиния без гаранция. Очаква се той да бъде изправен пред съда за убийство през март 2022 г.

Популярни Публикации