Рик Лакс- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Рик Лакс е магьосник от Съединените щати. Рик Лакс е експерт по измама, който е добре известен с публикуваните си произведения, както и с изпълненията си на живо. Той също е написал книга, а третата му, I Get Paid For This: Kicking Ass and Taking Notes, беше издадена през 2012 г. Научете повече за Рик Лакс Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Рик Лакс
Дата на раждане: 17 април 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Магьосник, експерт по измама
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Ели Браун
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
образование Университет Де Пол
Facebook Рик Лакс във Facebook
Twitter Рик Лакс в Twitter
Youtube Рик Лакс Youtube
Instagram Instagram на Рик Лакс
Лична мрежа Лична мрежа на Рик Лакс
Седмица Рик Лакс Wiki

Рик Лакс Възраст и ранен живот

Рик Лакс е роден на 17 април 1982 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. Той е на 39 години и е зодия Овен. Към момента няма налична информация за братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци на Лакс или други членове на семейството. Изглежда, че той предпочита и желае да пази личния и семейния си живот личен и далеч от медиите и общественото внимание. Баща му е бизнесмен, а майка му е икономка, както се знае. Рич също обича да яде домашно приготвената храна на майка си.

Образованието и квалификациите на Рик са следните: той е завършил основното си образование в местно училище. След това се записва в Мичиганския щатски университет, където завършва. И след като завършва Мичиганския държавен университет, той продължава образованието си в Мичиганския университет. Рик е завършил право в университета DePaul.Височина и тегло на Рик Лакс

Колко висок е Рик Лакс? Рик Лакс е висок 5 фута 8 инча и тежи 75 кг. Другите му телесни измервания, като размера на гърдите, талията, бедрата, бицепса и всякакви други размери, не са налични и все още се преглеждат. Освен това има черна коса и тъмнокафяви очи.

  Рик Лакс

Рик Лакс със своето куче и приятел (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Рик Лакс

Що се отнася до професионализма, Рик Лакс се интересува от магия, когато е на пет години, вдъхновен от Дейвид Копърфийлд. Той беше много запален по магията и практикуваше, изпълняваше и само от време на време ходеше на уроци по пиано. По същия начин той изпълняваше магия и музика през цялото начално училище. Рик дори успя да служи като маршируващ оркестър по барабани в гимназията в Андовър, както и да напише и режисира мюзикъла Coffee Break. Той също така научи наизуст първата половина от Rhapsody in Blue на Гершуин.

Рик Лакс беше член на State Singers в гимназията и беше заместник-председател на Съвета на първокурсниците на MSU. В същото време той успя да завърши политически науки и да стане член на свързаното с програмата почетно дружество. Той дори свири като звънец за групата Tally Hall. По същия начин, Рик успя да се присъедини към MENSA, след като завърши, за да напише експозе за така нареченото High IQ Society.

Рик Лакс се премества в Чикаго, когато е на 22 години, за да посещава юридическия колеж на университета DePaul. Той успя да завърши стаж в щатската прокуратура на окръг Кук, да се дипломира и да издържи адвокатския изпит. Той също го обсъжда в мемоарите си Lawyer Boy: A Case Study in Growing Up (St. Martin’s Press, 2008).

Рик Лакс отново фокусира вниманието си върху първата си любов, магията. По това време той е на 27 години. Оригиналните трикове на Рик в близък план бяха публикувани в списание MAGIC. Работи като консултант по илюзии на Дейвид Копърфийлд, на когото се възхищаваше, а също така създадоха и продуцираха телевизионното шоу Wizard Wars с Джъстин Флом. Тази програма беше излъчена по Syfy и шоуто получи високи оценки и одобрение от критиците.

Рик Лакс Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Рик Лакс? Към 2022 г. нетното състояние на Рик Лакс е 3 милиона долара. Основният му източник на доходи е кариерата му на магьосник. Освен това прави пари от издадените си книги.

Съпруга и брак на Рик Лакс

За кого се ожени Рик Лакс? Рик Лакс се жени за Ели Браун, дългогодишната му приятелка. Те се срещнаха за първи път на музикален концерт. След това те започнаха да се виждат и в крайна сметка да се срещат. Рик и Ели се ожениха, след като се срещаха известно време и сега са щастливо женени. Ели Браун пребори рака. Тя имаше рак на устата, когато беше по-млада. Тъй като не можеше да говори правилно след операцията, тя трябваше да спре да пее. Ели Браун, от друга страна, сега е добре познат YouTuber, както и влиятелен човек в социалните медии.

Също така, знайте за Нетна стойност на LisaRaye McCoy, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации