Лиза Мантлър- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Лиза Мантлър е YouTuber и личност в социалните медии от Германия. Лиза Мантлър е добре известна с публикуването на шеги, смесени игри, нарисувай моя живот и интервюта в своя акаунт в YouTube, който споделя със сестрата на Близнаците. Тя също е активна във Facebook, Twitter и Instagram. Научете повече за нетната стойност на Лиза Мантлър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Лиза Мантлър
Дата на раждане: 17 юни 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber и личност в социалните медии
Държава: Германия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-24-34
Родно място Щутгарт
Националност Немски
Братя и сестри Лена, Тайра и Тим
Facebook Лиза Мантлър във Facebook
Twitter Лиза Мантлър в Twitter
Youtube Лиза Мантлър Youtube
Instagram Лиза Мантлър в Instagram

Възраст и ранен живот на Лиза Мантлър

Лиза Мантлър е родена в Щутгарт, Германия, на 17 юни 2002 г. Тя ще бъде на 19 години през 2021 г. Няма информация за имената на нейния баща или майка. Тя има сестра близначка Лена, по-голям брат Тим ​​и по-голяма сестра Тайра. Няма налична информация за нейната религия или етническа принадлежност. Нейният астрологичен знак е Близнаци.

Изглежда, че е много поверителна относно личната си информация, тъй като има много малко информация за нея. Няма информация за нейното образование или името на нейното училище. Тя може да бъде в средно или средно училище, в зависимост от възрастта си.Височина и тегло на Лиза Мантлър

Колко висока е Лиза Мантлър? Тя има тъмнокафява коса, която често се боядисва в кафяво, русо, черно и други цветове, и кафяви очи. По същия начин тя е висока 5 фута 4 инча (1,65 м) и тежи 57 кг (125 фунта). Измерванията на тялото му са 34-24-34 инча и той има добре поддържан тип тяло. Тя все още расте и размерите на тялото й може да се променят в бъдеще.

  Лиза Мантлър

Лиза Мантлър (Източник: Instagram)

кариера

Тя е YouTube сензация, активна в Instagram, Twitter и Facebook. По отношение на професионалната си кариера тя е YouTube сензация. На 15 януари 2016 г. тя стартира своя канал в YouTube заедно със сестра си близначка xLL от Lisa, Lisa & Lena. Pranks, Mash-Up, Draw My Life, Interview и други видеоклипове могат да бъдат намерени в нейния YouTube канал.

Първият й видеоклип в YouTube, 27/7 – J1MO71, беше качен на 20 юли 2017 г. Тя не е публикувала много и само няколко видеоклипа и не е много активна в YouTube. Освен това тя е активна в Instagram. Тя споделя снимка на модел, видео в Tik Tok и видео за синхронизиране на устни със сестра си близначка в Instagram. Освен това те пуснаха своята линия за дрехи, Comose, с бизнесмена и собственик OCFM GmbH, но по-късно затвориха.

Като бизнес откриха онлайн магазин Lisaandlena-shop, който продава аксесоари, чанти и тениски. Тя също е активна във Facebook и Twitter. Тя също използва Tik Tok и публикува видеоклипове за синхронизиране на устни и танци в неговия акаунт. Те имаха над 32 милиона последователи, преди акаунтът да бъде закрит. Подновиха изпълнението, но то няма много последователи.

Нетна стойност и награди на Лиза Мантлър

По отношение на наградите, тя и сестра й спечелиха златния Браво Ото като звезди в социалните медии през 2016 г. Освен това през 2017 г. те бяха обявени за музикант на годината на Shorty Awards. На наградите Teen Choice за 2017 г. те бяха номинирани за най-добър музикант и избран музикант.

Нетното състояние на Лиза Мантлър е около 2 милиона долара към 2022 г. Няма налична информация за нейното нетно състояние. Освен това нетната й стойност е повлияна от статуса й на звезда в YouTube, посланик на марката и личност в социалните медии.

Лиза Мантлър Гадже и срещи

С кого се среща Лиза Мантлър? Тя е права и все още не се е омъжила. Никога не е споменавала връзка. Освен това няма налична информация за предишните й връзки. Освен това обича да създава различно съдържание за YouTube и Twitter.

Тя пази личния си живот в тайна и не го споделя с другите. В резултат на това тя е свободна от слухове и противоречия. Тя не обича да е сред противоречия и предпочита да се концентрира върху кариерата си. Той обаче е очарователен и миролюбив човек.

Популярни Публикации