Адриан Джи - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност

Адриан Джи е разработчик на съдържание, експерт по запознанства и предприемач от Австралия. Адриан Джи също е модел и талантлив режисьор. Той стана известен в YouTube чрез шеги, психологически експерименти, тролинг на тълпата, улични интервюта и други дейности. Разгледайте повече за биографията на Adrian Gee, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера, Instagram

Бързи факти

Пълно име Адриан Грушка
Дата на раждане 3 август 1993 г
Възраст 28 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 6
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Мъжки
Професия Youtuber, Гуру за запознанства, Предприемач
Държава Австралия
казвайки Не бъдете себе си, бъдете възможно най-доброто себе си.
Височина 6 фута 3 инча (1,91 м)
Тегло 90 кг
Семейно положение единичен
Разделям Маги Клейдън
Нетна стойност 5 хил
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност австралийски
Етническа принадлежност полски
образование Нюйоркска филмова академия
Братя и сестри Две сестри
Facebook Адриан Грушка във Facebook
Twitter Адриан Грушка Twitter
Youtube Адриан Грушка Youtube
Instagram Инстаграм на Адриан Грушка
Лична мрежа Лична мрежа на Адриан Грушка
Марки N/A
Хоби N/A

Adrian Gee Биография, възраст, семейство

Кой е Адриан Джи? Ейдриън Гий е 28-годишен мъж, роден на 3 август 1993 г. Той е роден и образован в Австралия, но е от полски произход. И двамата му родители са родени в Полша и по-късно имигрират в Австралия, където е роден той.

Адриан все още говори полски с роднините си, тъй като родителите му не владеят английски. Това може да обясни разбъркания глас на Адриан, който той сам артикулира. Той все още има две жени, една по-голяма и една по-млада. Той е средният брат на семейството.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ейдриън Джи? Адриан Джи е висок 6 фута 3 инча и тежи около 90 килограма. Освен това, има няколко специфики относно другите измервания на тялото на Ейдриън, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, бицепсите и т.н. Ейдриън също има сини очи и коса със същия цвят.

  Адриан Джи

Adrian Gee позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Що се отнася до социалните мрежи, Adrian Gee влезе в Twitter през септември 2010 г. и в момента има над 20,9K фенове на @adriangruszka. По същия начин той се нарича @adriangruszka в Instagram, където има 632 актуализации, харесвания и 87,6 хиляди последователи към момента на писане на тази биография. На 17 ноември 2010 г. той стартира и официален профил във Facebook. Оттогава Адриан спечели над 368 хиляди поддръжници на страницата си във Facebook. Адриан също може да бъде намерен в Snapchat като @adriangruszka. От създаването си на 4 септември 2011 г. неговият канал на Adrian Gee в YouTube е натрупал над 1,78 милиона зрители и 374,5 милиона гледания. Адриан има отделен канал в YouTube, наречен AdrianVlogs. На 5 април 2015 г. той стартира този канал. Оттогава той има над 6,3 милиона гледания и 46,7 хиляди абонати.

Adrian Gee Net Worth 2022

Каква е нетната стойност на Adrian Gee? По-старите видеоклипове в неговия канал също нямат персонализирани миниатюри и обикновено са въпроси за тролване на коментари. Видеоклиповете за изследване на коментари се състоят от колекция от копиране на неудобни забележки или запитвания от секцията за коментари и препращане към други потребители, като отговорът на слушателя може да се различава. Има видеоклипове със социални експерименти, в които се оставят пари в банкомат или се пуска карта на улицата. Движа се напред, Нетното състояние на Адриан се оценява на между 155 хиляди долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

В професионално качество Адриан Джи е експерт по запознанства, предприемач и продуцент на видеоклипове в YouTube. Той също е амбициозен актьор и модел, който стана известен в YouTube чрез шеги, социални експерименти, тролинг на тълпата, улични интервюта и други дейности. Един от филмите му, озаглавен The Real Blind Man Honesty Test (Social Experiment), бързо стана вирусен. По-късно той призна, че това е инсцениран експеримент. YouTube каналът на AdrianGruszka е създаден през септември 2011 г., но той не качи първото си видео до юни 2012 г. YouTube каналът на Adrian в момента има над 1,78 милиона зрители. По същия начин Адриан качи видеоклип на своята допълнителна страница в YouTube, Kissing Girls with PrankInvasion.

Що се отнася до професионалната му кариера, Ейдриън Гий беше плах човек в гимназията, който не беше добър сред дамите, така че искаше да контролира този аспект от живота си. Адриан проучи много велики пикап артисти, като Mystery, Neil Strauss, JT Tran и много други. След това всеки ден излизаше на терена, за да практикува най-новия си спорт. Адриан усъвършенства пикапа само за четири години. Тогава той решава да започне своя бизнес. Ейдриън създаде две печеливши компании, „Teeth Whitening Solutions“ и „T8 Coaching“. В T8 Coaching той учи мъжете как да избират жени и да се срещат ефективно.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Адриан Джи? Adrian Gee в момента е необвързан. Въпреки това, той е бил романтично свързан с Маги Клейдън от много години. Маги публикува селфи с Адриан за първи път през юли 2019 г., докато превърташе страниците им в Instagram. Оттогава тя винаги публикува техни снимки заедно. От друга страна, Маги публикува последната снимка на Адриан в своя Instagram на 9 януари 2019 г. По същия начин Адриан сподели предишната им снимка в Instagram на 8 март 2018 г.

Адриан направи няколко скандални признания за срещи и бракове. Той е експерт по връзките и често е обсъждал как редовно излиза с нови момичета. Ейдриън Джи също разкри как е чукал три или четири момичета седмично. Той дори призна, че се среща с момичетата, които среща, когато снима публикациите си в YouTube.

Факти

  • Adrian Gee е разработчик на съдържание, експерт по запознанства и предприемач от Австралия.
  • Адриан Джи също е модел и талантлив режисьор.
  • Той стана известен в YouTube чрез шеги, психологически експерименти, тролинг на тълпата, улични интервюта и други дейности.
  • Адриан Джи е експерт по връзките и често е обсъждал как редовно излиза с нови момичета.

Популярни Публикации