Семейството на Джоуи Бутафуоко беше отнето от него, след като той беше обвинен в престъпление

Криминална легенда След прословутата си присъда, Джоуи Бутафуоко беше основна публикация в таблоидите от 90-те години. Какво прави? Джоуи Бутафуоко е известен със своите хитрости от 90-те години, включително връзката му с Ейми Фишър. Осъденият престъпник Ейми застреля тогавашната си съпруга Мери Джо Бутафуоко. Джоуи Бутафуоко обсъжда своето минало, включително стрелба по лицето на бившия си и съпругата си в True Crime Daily (Публикувано на 29 септември 2015 г.) Джоуи, собственик на бизнес за ремонт на превозни средства, получава три филмови заглавия след осъждането и службата си. Джоуи Бутафуоко беше осъден на два месеца през август 2015 г. за незаконно притежание на боеприпаси.

След наказателни обвинения Джоуи Бутафуоко загуби семейството си

Джоузеф А. Бутафуоко, роден на 11 март 1956 г., стана известен след събитие през 1992 г., което преобърна живота му с главата надолу. Ейми Фишър, тогавашната 17-годишна любовница на Джоуи, отиде в дома му през май 1992 г. със зареден полуавтоматичен пистолет с калибър 25, за да се изправи срещу съпругата му Мери Джо Бутафуоко. Ейми се приближи до Мери и след това я застреля в лицето. Съпругата му Мери остана глуха с едното ухо и с частично парализирано лице. Разследването на инцидента доведе до множество противоречиви изявления, които получиха широка публичност както в таблоидите, така и в основните медии.

 Джоуи БутафуокоВръзката на Джоуи с Ейми беше разкрита след присъдата на Ейми за нападение. Ейми обвини Джоуи, че я е подбудил да убие съпругата му Мери и дори й е набавил оръжие. След като се появиха допълнителни подробности за прегрешенията на Джоуи, той беше обвинен в 19 обвинения в законно изнасилване, застрашаване на благополучието на непълнолетно лице и содомия. Той първо се призна за невинен, но след това призна, че е имал сексуална връзка с Ейми, въпреки факта, че тя е само на 16 години.

62-годишният беше осъден на шест месеца затвор и беше освободен след излежаване на четири месеца. На 3 февруари 2003 г. Мери Джо подаде документи за развод, когато отидоха в Калифорния след освобождаването на Джоуи от затвора и той трябваше да се отдели от семейството си, включително сина и дъщеря си.

Джоуи Бутафуоко се опитва да живее нормален живот с новата си съпруга Еванка.

Джоуи има нов живот с новата си съпруга Еванка, за която се ожени през 2005 г. Той се запознава със съпругата си, когато тя работи като репо дама чрез неговата фирма. Тя каза, че в началото се е колебала да се приближи до него, но е останала с него, след като е чула историята му.

Слушах разказа и забелязах трагедията, скръбта и факта, че той изглежда не знае кой път да тръгне. (както каза Еванка)

 Джоуи Бутафуоко

Еванка подаде молба за развод през май 2007 г., когато Джоуи и Ейми се срещнаха на вечеря и се опитаха да видят риалити програма за техния живот. В крайна сметка обаче тя оттегли петицията през юни 2007 г. и оттогава двойката е заедно. Джоуи Бутафуоко и съпругата му Еванка позират зад кулисите на FilmOn „Celebrity Fight Night“ в Авалон в Холивуд, Калифорния. (Изображението е предоставено от gettyimages.com | 5 ноември 2011 г.)

Джоуи все още може да бъде преследван от видения от миналото си, но съпругата му го е научила да живее живота си през предното стъкло, а не през огледалото за обратно виждане. Синът му Пол е сменил фамилията си и е скъсал отношенията си с него, докато дъщеря му Джесика се опитва да поддържа контакт с него. Сега Джоуи се опитва да живее нормален живот като строител на хотрод на свободна практика с нетна стойност от хиляди. Той не е споменал създаването на семейство със съпругата си, но ако го направи, трябва да е готов да посвети всяка унция от силата си, за да им осигури нормален живот, нещо, което децата му с Мери нямаха.

Популярни Публикации