Коя е Алисън Холкър? Wiki, възраст, съпруг, брак, нетна стойност

Алисън Холкър (Allison Renae Holker Boss) е известна американска танцьорка, която се е появявала в множество телевизионни танцови предавания. Алисън Холкър също има опит в телевизията, киното и концертни турнета.

Бързи факти

Празнувано име Алисън Холкър
Възраст 33 години
Псевдоним Алисън
Рождено име Алисън Рене Холкър
Рождена дата 1988-02-06
Пол Женски пол
Професия Танцьорка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Семейно положение Женен
Цвят на косата Рус
Цвят на очите кафяво
Източник на богатство Развлекателна индустрия
Най-известен с Професионален танцьор
Родена нация Съединени Американски щати
Място на раждане Окръг Анока, Минесота, САЩ
Роден град Орем, Юта, САЩ
образование Гимназия Тимпаногос
Съпруг Стивън Бос
деца Три
Хороскоп Водолей
Майка Ники Холкър
Сексуална ориентация Направо
баща Дейвид Лий Холкър
Височина 5 фута и 3 инча
Тегло 52 кг
Тип тяло тънък
Измерване на тялото 34-25-33 инча
Размер на бюста 34 инча
Размер на талията 25 инча
Размер на бедрата 33 инча
Размер на чашката на сутиена 34А
Номер на обувка 6,5 САЩ
Размер на роклята 6 САЩ
Заплата В процес на преразглеждане
Нетна стойност 2 милиона долара
Връзки Wikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Биография на Алисън Холкър

Алисън Холкър е роден на 6 февруари 1988 г. в окръг Анока, Минесота, Съединени американски щати. Холкър ще бъде на 34 години през 2022 г. Тя е от американски произход и вярваща християнка. Нейният расов произход е кавказки. Няма допълнителна информация за нейните родители, братя и сестри или приятели. Тя е израснала в Орем, Юта, с родителите си. Гимназията Тимпаногос беше нейната алма матер.

През 2006 г. Холкър завършва гимназия. Танцовата й кариера започва, когато е на девет години. Тя се записва в Orem’s The Dance Club. В танцовото студио Холкър получава възможността да научи балет, джаз, степ и модерни танцови жанрове. Тя участва в церемониите по откриването и закриването на Зимните олимпийски игри през 2002 г. Алисън печели различни танцови състезания.Височина, тегло на Алисън Холкър

Алисън е висока 5 фута 3 инча и тежи 52 кг. Очите й са кехлибарени на цвят и има светлокафява коса. Размерът на сутиена на Холкър е 34A, а измерванията на тялото й са 34-25-33 инча. Размерът на обувките й е 6,5 (САЩ), а размерът на роклята й е 6.

  Алисън Холкър

Кариера на Алисън Холкър

Алисън участва с Earth, Wind и Fire на церемониите по откриването и закриването на Зимните олимпийски игри през 2002 г. Тя продължи да печели титли в многобройни танцови събития след Олимпиадата. През 2004 г. тя печели първото си национално състезание в Co DANCE, а през 2005 г. е обявена за национален старши изключителен танцьор от New York City Dance Alliance.

Тя също се появява във филмите на Disney High School Musical и High School Musical 2. Тя се появи във втория сезон на So You Think You Can Dance през 2006 г. след участие в High School Musical. Тя завърши осма през този сезон и също взе участие в турнето на SYTYCD в цялата страна. Впоследствие тя продължи да се появява в хореографската продукция на Луис Ван Амстел Ballroom with a Twist.

Алисън Холкър Нетна стойност

Парите на Холкър идват от успешната й кариера. Алисън има нетно състояние от 2 милиона долара към октомври 2022 г . Въпреки че е танцьорка, тя е добре известна и е натрупала богатство.

Съпруг на Алисън Холкър, брак

Алисън е щастливо омъжена дама. Stephen TWitch Boss е нейният съпруг. На 10 декември 2013 г. двойката се жени във винарната Villa San-Juliette в Пасо Роблес, Калифорния. Мадокс и Зала са двете им деца заедно. Първородният им Мадокс се роди на 27 март 2016 г. На 3 ноември 2019 г. се роди Зала. Холкър има дъщеря от предишната си годеница Уесли Рене. Уесли Рене в крайна сметка беше осиновена от Стивън, който я отгледа като своя. Няма допълнителна информация за другите й партньорства.

Популярни Публикации