Меган Маккейн - Уики, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, съпруг

Меган Маргьорит Маккейн е пълното име на Меган Маккейн. Меган Маккейн е консервативен колумнист и автор, както и американска телевизионна личност. Преди това е работила за ABC News, Fox News и MSNBC.

Бързи факти

Пълно име: Меган Маккейн
Дата на раждане: 23 октомври 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: ТВ лице, автор
Държава: НАС
Височина: 5 фута 1 инча (1,55 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 21 ноември 2017 г
Съпруг Бен Доменек
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Финикс, Аризона
Националност американски
Религия Кристиян
образование бакалавърска степен по история на изкуството
баща Джон Маккейн
Майка Синди Маккейн
Братя и сестри Йоан IV, Джеймс и Бриджит
деца свобода

Биография на Меган Маккейн

Меган Маккейн е роден във Финикс, Аризона, САЩ на 23 октомври 1984 г. (преди 37 години). Баща й е политик Джон Маккейн, а майка й е дипломат Синди Маккейн. Тя е най-старият от четирима братя и сестри. Нейните братя и сестри са Джон IV, Джеймс и Бриджит. Скорпион е нейният астрологичен знак.

Меган е израснала във Финикс, Аризона, в Съединените щати, със семейството си. Националността й е американка, а религията й е християнството. Меган искаше да бъде музикален журналист, преди да стане телевизионен водещ.Образование на Меган Маккейн

По отношение на образованието, той посещава Phoenix Country Day School във Финикс, Аризона, и Xavier College Preparatory High School. Тя също посещава Колумбийския университет, където получава бакалавърска степен по история на изкуството.

Височина, тегло на Меган Маккейн

Меган Маккейн е със светла кожа, сини очи и руса коса. Тя е висока 5 фута и 1 инч и тежи 60 кг. Гръдният й обхват е 40, талията й е 29, бедрата й са 38, а размерът на сутиена й е 36 с чашка D. Фигурата й е извита и носи обувка номер 6 и рокля номер 12.

  Меган Маккейн

Меган Маккейн (Източник: Pinterest)

кариера

Меган Маккейн кариерата й започва с желание да стане музикален журналист и тя стажува в Newsweek и Saturday Night Live. След това през 2007 г. тя стартира McCain Blogette, блог, който отразява президентската кампания на баща й. На 12 юни 2008 г. тя публикува блог за промяна на партийната си регистрация на републиканска.

Меган за първи път допринесе за The Daily Beast през януари 2009 г. Тя подписа шестцифрен договор за книга с Hyperion през април 2009 г. През септември 2021 г. тя започна да пише колона с мнения за таблоидния вестник Daily Mail.

Raising McCain, нейното токшоу за пътешествие, направи премиера на водещия кабелен и сателитен телевизионен канал през септември 2013 г. Тя се присъедини към Fox News като сътрудник през юли 2015 г. и беше обявена за редовен съ-водещ на следобедното токшоу Outnumbered на 14 ноември , 2016 г.

Награди Меган Маккейн

Номинирана за GLAAD Media Award Меган за изключителен епизод на токшоу за Raising McCain през 2014 г. През 2018 г. и 2019 г. тя беше номинирана за дневна награда Еми за изключително развлекателно токшоу за работата си по The View. След това Меган беше номинирана за произведението The View by Daytime Emmy Award за изключителен водещ на информативно токшоу през 2020 г.

Нетната стойност на Меган Маккейн

Меган Маккейн никога не е била лишавана от предимствата да бъде родена в дома на сенатор. Нетната й стойност също е 10 милиона долара към октомври 2022 г . Меган получава 1 милион долара за участието си в The View.

Съпруг на Меган Маккейн, брак

На 21 ноември 2017 г. Меган се омъжи за консервативния писател и коментатор Бен Доменек. Освен това двойката е щастлива да стане родител на момиченце на име Либърти. Меган Маккейн предизвика фурор, когато обвини водещия на CNN Крис Куомо в най-лошия вид непотизъм.

Популярни Публикации