Taylor Bisciotti- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Като професионален журналист и водещ, Тейлър Бишиоти е нает от NFL Network. Тейлър Бишиоти е спортен репортер на NFL Network, който допринася за NFL.com и NFL Media, както и за различни други собствености на NFL Network. Да наваксаме: NFL подкаст с Тейлър Бишиоти и Сам Бетеш, с мотото Да наваксаме: NFL подкаст с Тейлър Бишиоти и Сам Бетеш.

Бързи факти

Пълно име: Тейлър Бишиоти
Дата на раждане: 05 октомври 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Спортен журналист
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Нетна стойност 600 000 долара
Родно място Атланта, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Университет на Джорджия

Биография на Тейлър Бишиоти

Тейлър Бишиоти беше роден със зодия Везни. Според бившия страничен репортер на ESPN, тя никога не е говорила публично за баща си или майка си. Тя и брат й, Кайл Бишиоти, обаче са израснали в града, където са отгледани. В продължение на много години Стив Бискоти беше близък роднина на нейните леля и чичо. Тя също е навършила тридесет години.

Според разказа на Тейлър нейният чичо Стив е този, който я е убедил да потърси кариера в спортната журналистика. Освен това той би предложил съвети относно нейните силни и слаби страни, както и как да ги подобри. В Университета на Джорджия тя е завършила две специалности по телевизионна журналистика и бизнес маркетинг, преди да завърши с отличие. Малко след като се дипломира, тя започва работа като стажант в WUSA9 във Вашингтон, D.C. Възраст на Тейлър Бишиоти

Тейлър Бишиоти

Височина и тегло

Тейлър Бишиоти има чифт зелени очи, които блестят ярко и има руса коса. По същия начин нейните мерки са 5′ 8″ (1,72 м) и 134 фунта (61 кг). Няма повече подробности за измерванията на тялото й.

кариера

Като спортен водещ и репортер на NFL Network Тейлър Бишиоти се появява в множество медийни платформи и предавания на NFL. На шестнадесет години тя стана първият талант в ефира на NFL Network. След като работи като страничен репортер за SEC Network и ESPN, тя беше домакин на Sporting News, преди да се присъедини към NFL Network. Спортните репортажи се превръщат в страст на Бишиоти, докато тя стажува в WUSA 9 във Вашингтон, окръг Колумбия.

Нетна стойност на Тейлър Бишиоти

Според източници Тейлър Бишиоти струва повече от 600 000 долара. В по-голямата си част доходите й идват от работата й като телевизионно лице. Според източници, компенсацията й в NFL Media е около 000. За работата й се изплащат и бонуси, стимули и надбавки.

Тейлър, репортерка от NFL Media, живее хайлайф съвсем сама. Тя е добре известна с публикациите си в Instagram, които често включват нейни снимки, на които позира в красива обстановка и елегантно облекло.

 Тейлър Бишиоти нетна стойност

Тейлър Бишиоти

Тейлър Бишиоти Гадже, Запознанства

Изглежда, че в момента е необвързана. От друга страна, тя отдавна не е споделяла своя снимка в Instagram с мъж. Тя е щастливо необвързана и неомъжена от 2021 г.

По-рано беше съобщено, че подкастърът на Let’s Catchup се среща с Браян Макфейдън. Те си сътрудничиха през 2016 г. и изпратиха много снимки. На много светски събития двамата бяха забелязани хванати за ръце. Към 2021 г. тя няма гадже. Възможно е обаче тя да го пази в тайна, за да може да го разкрие по-късно.

Популярни Публикации