Хънтър Пар ще бъде представен като участник в Ultimatum: Ожени се или се изнеси

Встъпителният сезон на The Ultimatum: Marry or Move Out ще включва шест дългогодишни партньори. Хънтър Пар, служител на Oracle, който обича да спортува на открито, ще бъде един от кандидатите за романтичната риалити програма на Netflix, чиято премиера е на 6 април. 28-годишният младеж ще се появи в програмата заедно с приятелката си Алексис, която му е дала ултиматум да се ожени за нея или да напусне връзката. Ултиматумът ще проследи шест двойки, които обсъждат дали да се оженят или не. В случая на тези двойки, единият човек е нетърпелив да се ожени, докато другият се притеснява.

За да се сложи край на това веднъж завинаги, те ще дойдат в програмата и ще се включат  Хънтър Пар пробен брак с някого от предишна връзка. Експериментът беше проведен, за да убеди объркания индивид да реши дали иска или не да се ожени за човека, с когото е бил толкова дълго.

Според официалния синопсис на шоуто:Шест отделни двойки на път да се оженят. Единият съпруг е нетърпелив да се ожени, докато другият не е сигурен. Поставя се ултиматум и те имат малко повече от осем седмици, за да се обвържат с брак или да продължат. Междувременно всеки ще избере нова бъдеща половинка от една от другите двойки, в шанс веднъж в живота да види две алтернативни възможни бъдеще.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hunter Parr (@papa_parr)

Хънтър Пар от The Ultimatum: Marry or Move out има бакалавърска степен по химия

От дете роденият в Остин преследва интереса си към информацията и технологиите. В резултат на това той специализира химия в Тексаския университет за бакалавърската си степен. Той също беше вицепрезидент по фитнес и хранене за Texas Fitness, Pi Kappa Alpha bratstvo, по време на мандата си в институцията. Освен това той завършва университет през 2015 г.

През 2010 г. той работи като асистент по изследване на оценката в Morgan Stanley, докато следва бакалавърската си степен. Освен това той работи като асистент продукция в Blumhouse Productions през 2012 г. По-късно, през 2014 г., той работи като технолог за изследвания и разработки за 3M. Започва работа като анализатор на професионални услуги в Oracle Net Suit през 2016 г. и в крайна сметка е повишен в главен консултант през 2017 г. Хънтър е търсач на силни усещания, който може да бъде забелязан да сърфира във вода в няколко негови снимки в Instagram. Той изглежда има голям брой приятели и колеги, с които прекарва много време. На 6 април 2002 г. зрителите могат да гледат осемте епизода на The Ultimatum в Netflix.

Популярни Публикации