Ману Риос- Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Мануел Росас е испанска телевизионна личност и социален влиятелен човек в T s que vales, който по-късно се появи в музикалното телевизионно шоу „Cántame cómo pasó“. Ману също има популярен канал в YouTube, където качва видеоблогове и кавъри на песни. Научете повече за Manu Ríos Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Ману Риос
Дата на раждане: 17 декември 1998 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, актьор, телевизионна личност, Instagram звезда
Държава: Испания
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 22,41 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Козуей, Калатрава
Националност испански
баща Джулиан
Майка Маноли
Братя и сестри един по-голям брат: Хосеми
Facebook Ману Риос във Facebook
Twitter Ману Риос Twitter
Youtube Ману Риос Youtube
Instagram Ману Риос Instagram
IMDB Ману Риос IMDB

Възраст и биография на Ману Риос

Ману Риос е на двадесет и четири години. На 17 декември , 1998 , той е роден в Калсада, Калатрава, Испания. Майка му Маноли и баща му Джулиан го раждат. Той също има по-голям брат на име Хосеми. Currillo и Howard са двете им кучета. Любимите му филмови звезди са Джони Деп и Ан Хатауей, които той обожава. Засега няма информация за образователния му ценз.

Височина, тегло и измерване на тялото на Ману Риос

Той е висок 5 фута 9 инча и тежи 70 килограма. Има кафява коса и лешникови очи. Неговите мерки за ръце-гърди-талия са 14-38-30.Ману Риос (Източник: Reddit)

Ману Риос Кариера Професионален живот

Пътят на Ману към славата започва, когато той е само на девет години. Случайно телефонно обаждане от продуцентския екип на телевизионното шоу Cantando en Familia промени живота му. Риос не е спирал да работи от дебюта си. Той беше избран да участва в националното телевизионно шоу „T s que vales“, което му осигури допълнителна експозиция и му позволи да покаже своя танцов талант. Той напредна до полуфиналния кръг на шоуто. Освен това той беше хвърлен в музикалното телевизионно шоу „Cántame cómo pasó“ по телевизията.

По-късно същата година, през 2010 г., той играе Гаврош в международно признатия мюзикъл „Клетниците“ в международно известен испански театър в Мадрид. Ману беше член на новия Parch. Той е тийнейджърска група и се появява в мюзикъла „Дон Пепито“ от 2012 г.

Той натрупа голяма слава и популярност, както се вижда от акаунтите му в социалните медии. Каналът му в YouTube, където редовно публикува влогове и кавъри на песни, също е доста популярен. На 2 септември 2009 г. той става член на YouTube.

Първоначално той публикува само видеоклипове с кавър песни. През 2011 г. той издаде първия си дебютен видеоклип, Manuel Ros – Price tag (Cover), който беше озаглавен Manuel Ros – Price tag (Cover). Това видео има близо стотици хиляди гледания. Гласът му беше похвален от зрителите му, които също го сравниха с известния поп певец Джъстин Бийбър в коментарите.

Ману Риос Запознанства Връзки и афери

Ману пази личния си живот в тайна от медиите, така че има малко налична информация за връзки, които е имал в миналото или настоящето. По същия начин няма слухове за личния или професионалния му живот.

Социална медия

Той може да бъде намерен в Instagram, Facebook, Twitter и YouTube. По същия начин той има повече от 5,4 милиона последователи в Instagram, повече от 8 хиляди последователи във Facebook, повече от 2 хиляди последователи в Twitter и повече от 1,4 милиона абонати в YouTube.

Ману Риос Нетна стойност 2022 г

Той е работил усилено, за да осигури собствените си нужди и нуждите на семейството си. Като знаменитост в Instagram, нетното състояние на Ману Риос се оценява на около 22,41 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Той харесва котки.
  2. Той е много добър във фотографията.
  3. Той обича да танцува.

Популярни Публикации