Джефри Самарджия- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Джеф Самарджия , известен също като Shark, е професионален бейзболен играч от Съединените щати. Джеф Самарджия е питчър за Сан Франциско Джайънтс от Мейджър Лийг Бейзбол. Преди това той игра за Чикаго Къбс, Оукланд А и Чикаго Уайт Сокс. Разгледайте повече за Jeffrey Samardzija Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джефри Самарджия
Дата на раждане: 23 януари 1985 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Бейзболен играч
Държава: елен
Височина: 6 фута 5 инча (1,96 м)
Нетна стойност 100 милиона долара
Заплата 19 800 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Мерилвил, Индиана
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Университет Нотр Дам
баща Самарджия
Майка Дебора Самарджия
Братя и сестри 1 (Сам Самарджия младши)
Седмица Джефри Самарджия Wiki

Възраст и биография на Джеф Самарджия

Джеф Самарджия е 37-годишен бейзболист. Той е роден на 23 януари 1985 г. в Мерилвил, Индиана. Предците му са от Сърбия. Сам Самарджия, баща му, беше професионален хокеист, който винаги насърчаваше него и по-големия му брат да участват в спорта. Той обаче трябва да се справи с трагедията на майка си, Дебора Самарджия, която умира като дете.

Той е израснал във Валпарайсо, Индиана, с по-големия си брат, Сам Самарджия младши, сега негов агент и вицепрезидент на Wasserman Baseball. Самарджия беше писец във футбола, баскетбола и бейзбола като дете.По същия начин, когато става въпрос за неговата националност, той е от американски произход и от сръбски произход. През 40-те години на миналия век неговите баба и дядо имигрират в Съединените щати. По същия начин, по време на престоя си в Нотр Дам, той беше наречен Акула от съотборници.

Образование на Джеф Самарджия

Преминавайки към образованието на Джеф Самарджия, той посещава гимназия във Валпараисо, където пише футбол, баскетбол и бейзбол. Два пъти е определян за най-полезния играч на футболния отбор. Той беше избран от първия отбор на всички щати за бейзболния отбор.

Освен това той завършва гимназия през 2003 г. След това посещава университета на Нотр Дам със спортна стипендия. От 2003 г. до 2006 г. той беше член на ирландския футболен отбор Notre Dame Fighting на университетско ниво. По подобен начин от 2004 до 2006 г. той беше член на отбора по бейзбол Fighting Irish.

Височина, тегло и измерване на тялото на Джеф Самарджия

Джеф Самарджия, акулата на MLB, е висок 6 фута и 5 инча. Теглото му е 109 кг. Освен това той има кафяви очи и кафява коса. Освен това, няма информация за телесните му характеристики, размера на обувките или нещо друго.

Джеф Самарджия (Източник: Instagram)

Джеф Самарджия Кариера, Професионален живот

Въпреки че е талантлив във футбола и бейзбола, Джеф избира да продължи бейзболна кариера. Той се отказа от проекта на NFL на 19 януари 2007 г. и подписа петгодишен договор с Chicago Cubs. В същия ден, когато беше повикан в бика, той направи своя дебют в MLB на 25 юли 2008 г. Той направи добро първо впечатление, като удари първия удар.

Въпреки това, след като пропусна пролетното обучение на отбора през 2009 г., той беше назначен в Triple-A Iowa Cubs. В крайна сметка той се завърна в Cubs през март 2010 г. Сезони 2011, 2012 и 2013 бяха благоприятни за Джеф да пробие нова почва.
2014 г. обаче не започна добре. Къбс дори му предложиха петгодишен, приятелски настроен към клуба договор с няколко опции за години, но той отказа.

В резултат на това той беше даден на Оукланд Атлетикс. Връзката му с Оукланд Атлетикс, от друга страна, беше кратка. Атлетикс предаде Самарджия на Чикаго Уайт Сокс на 9 декември 2014 г. На 16 януари 2015 г. той се съгласи на едногодишен договор на стойност 9,8 милиона долара. На 6 април 2015 г. той дебютира за Уайт Сокс. Вторият хоумрън на Джеф от Висшата лига дойде, докато беше с Уайт Сокс.

Джеф се присъедини към Сан Франциско Джайънтс на 9 декември 2015 г., след като приключи договора си с Ред Сокс. На 16 април 2016 г. той спечели първата си победа като гигант по-малко от година след като се присъедини към отбора. Той дори направи първия си Giant Shoutout, третият в кариерата си, през следващата година.

Джеф Самарджия Нетна стойност 2022 г

Въпреки че е фантастичен играч, Джеф не е постигнал много в кариерата си. 34-годишният играч има да извърви дълъг път, но със своята отдаденост на кариерата си той със сигурност ще постави няколко крайъгълни камъка.

Джеф се е утвърдил като брилянтен спортист още от дете. Към днешна дата той е натрупал нетна стойност от 100 милиона долара към 2022 г. На 5 декември 2015 г. той подписа петгодишен договор на стойност 000 000 със Сан Франциско Джайънтс.

По подобен начин сегашната му годишна заплата се оценява на 19 800 000 долара. Нещо повече, Джеф със сигурност е направил добра сума пари от кариерата си в MLB, която се оценява на около 8,175,000.

Запознанства, връзки и афери с Джеф Самарджия

По отношение на личността и живота на Джеф Самарджия, той може да е необвързан или във връзка. Той обаче не е запазил личния си живот личен и не е разкрил текущото си състояние на връзката. Джеф, колкото и да е отдаден на кариерата си, предпочита да избягва разсейването. Въпреки това той е сниман с жени в интернет и новините. Въпреки това той запази мълчание за нейното име. Все още не се е женил и няма собствени деца.

Социална медия

За разлика от други знаменитости, Джеф Самарджия не обича да е в светлината на прожекторите. В резултат на това той не е много активен в сайтовете на социалните медии.

Факти

  1. Той няма акаунти в социалните медии.
  2. Джефри обича да тренира.
  3. Той обича пържола.

Популярни Публикации