Тифани Бранд - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Тифани Бранд е медийна личност и предприемач. Тифани Бранд е най-известна като съпругата на защитника на американския футбол Еверсън Грифен. По същия начин Еверсън спечели редица мачове, докато играеше за Минесота Викингс.

Бързи факти

Пълно име: Тифани Бранд
Дата на раждане: 02 април 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Предприемач, медийна личност
Държава: Америка
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Евърсън Грифен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно русо
Размер на тяло 34-26-36
Родно място Бруклин Парк, Минесота
Националност американски
Религия християнството
образование Старша гимназия Park Center, Университет Св. Екатерина
Братя и сестри Линдзи Лийч и Джесика Бранд Денкман
деца Грейсън Грифен, Елис Грифен, Себастиан Грегъри

Биография на Тифани Бранд

Тифани Бранд е роден на 2 април 1991 г. в Бруклин Парк, Минесота, САЩ. Нейната зодия е овен и е на 30 години. По същия начин личността е от американски произход и се придържа към християнството.

Родителите на Тифани са много отворени и никога не поставят пречки пред нейната кариера. Имената на родителите й засега не са известни. Линдзи Лийч и Джесика Бранд са нейните две сестри. Тя също има брат, чието име засега е неизвестно.Образование на Тифани Бранд

Тифани посещава гимназията Park Center Senior, що се отнася до нейното образование. Продължава образованието си в университета 'Св. Екатерина', където се дипломира.

Височина, тегло на Тифани Бранд

Тифани Бранд е висок приблизително 5 фута 9 инча (175 см) и тежи около 56 кг. По същия начин измерванията на личността на гърдите-талията-ханша са 34-26-36 инча. Тифани също има тъмно руса коса и сини очи. Тя също има номер на обувките 6 (САЩ).

  Тифани Бранд

Тифани Бранд със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата си, Тифани Бранд не е разкрила никаква информация за професионалната си кариера или работа. Освен това тя е отдадена домакиня, която посвещава целия си живот на съпруга и децата си. Тя обаче е предприемач и медийна личност. Тя стана известна като съпруга на Еверсън Грифен, защитник на американския футбол.

По същия начин личността започва да играе футбол в колежа. Той беше обявен за Prep Star 100 и Upper Prep Player на годината по време на кариерата си в гимназията. През 2007 г. той също беше включен в почетния списък на All-American Bowl на армията на САЩ.

В много игри и сезони на НФЛ той играеше множество роли в победата на отбора. Еверсън беше избран в четвъртия кръг на Драфта на НФЛ през 2010 г. от Викингите и игра десет сезона, преди да подпише с Далас Каубойс през 2020 г. Той също така игра за Каубоите повече от два месеца. Освен това личността беше продадена на Лъвовете и преподписан с Викингите през август 2021 г.

Нетната стойност на Тифани Бранд

Тифани Бранд не е разкрила нетната си стойност, заплата или приходи. Тя води охолен и луксозен начин на живот със съпруга и децата си. Нейният съпруг, Еверсън Грифен, има приблизителна нетна стойност от 20 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Тифани Бранд съпруг, брак

Тифани Бранд се омъжи за Еверсън Грифен , защита на американския футбол. Те се запознават през 2012 г. в бар, наречен Blondie. По същия начин двойката се сгоди само след две седмици връзка.

Те се ожениха на 5 юли 2014 г. в Nicollet Island Pavilion в Минеаполис. Тифани и Евърсън са горди родители на трима сина. Грейсън е първото дете, родено през 2013 г., Ели е второто дете, родено през 2015 г., а Себастиан е третият син, роден на 23 ноември 2017 г.

Популярни Публикации