Хедър Милиган - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Хедър Милиган е партньор на знаменитост и физиотерапевт от Съединените щати. Хедър Милиган е най-известна като приятелка на Арнолд Шварценегер, австро-американски актьор, бизнесмен, политик, режисьор и бивш професионален културист.

Бързи факти

Пълно име: Хедър Милиган
Дата на раждане: 09 ноември 1974 г
Възраст: 47 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Физиотерапевт и съпруга на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Арнолд Шварценегер
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Охайо
Националност американски
образование Тексаски женски университет

Биография на Хедър Милиган

Хедър Милиган е роден на 09 ноември 1974 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е от щата Охайо в САЩ. В момента тя е на 47 години, а зодията й е Скорпион. Няма информация за родителите, братята и сестрите на Хедър или други членове на семейството. Майка й почина през 2021 г., според публикацията й в Instagram, докато баща й почина през 2021 г.

Тя получава двойната си магистърска степен, след като завършва елитната гимназия Loveland. Хедър получава магистърска степен по бизнес администрация от Университета на Невада-Лас Вегас. След това тя отиде в Тексаския женски университет, за да получи магистърска степен по физическа терапия.  Възрастта на Хедър Милиган

Хедър Милиган

Височина и тегло

Този индивид е със среден ръст и тегло. Нейните телесни мерки, като височина и тегло, не са предоставени. В резултат на това другите й физически измервания, като гръден кош-талия-ханш, размер на роклята, номер на обувката и т.н., не са налични. Очите й, от друга страна, са тъмнокафяви, а косата й е руса.

кариера

Хедър Милиган работи като физиотерапевт в свободното си време. Тя е физиотерапевт, който работи с някои спортисти и бивши губернатори. В резултат на това тя започва професионалната си кариера през 2006 г. Тя също работи като вицепрезидент на Health South почти година.

Работила е и като оперативен вицепрезидент за Select Medical. След петгодишен опит тя основава Elite Ortho Sport, компания за фитнес и лечение, през 2013 г. В резултат на това тя е едноличен собственик на този бизнес досега. Що се отнася до нейния съпруг, Арнолд се издигна до международна слава като най-добрият културист в света. След като се появи във филми като Conan the Barbarian, The Terminator и Total Recall, той се превърна в голяма холивудска знаменитост. По същия начин, след като стана известен във филмовата индустрия, този човек влезе в политиката.

Той беше избран за губернатор на Калифорния през 2003 г. По подобен начин, след като напусна политиката през 2011 г., той по-късно се върна във филмовата индустрия. След това успява да работи по блокбъстъри като поредицата „Терминатор“ и трилогията „Непобедимите“.

Нетната стойност на Хедър Милиган

Хедър Милиган управлява бизнеса си с фитнес и терапия, който вероятно ще бъде нейният основен източник на приходи. Това лице може да има няколко източника на доходи. Нейните доходи и нетно богатство обаче все още не са оповестени публично.

  Хедър Милиган нетна стойност

Хедър Милиган

Хедър Милиган Съпруг, брак

Милиган в момента се среща с Арнолд Шварценегер, който е известен актьор. Въпреки факта, че двойката за първи път излезе на публично място през 2013 г., те започнаха да се срещат през 2012 г. Датата и мястото на първата им среща обаче остават загадка. Тази двойка е заедно повече от осем години. За съжаление малко се знае за предишните й връзки. Не е изненада, че тя си прекарва добре с приятеля си.

Популярни Публикации