Кой е Остин Еванс? Възраст, височина, тегло, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Остин Еванс е добре позната личност в социалните медии, която е най-известна със своите технически прегледи в YouTube. Остин е един от най-добрите рецензенти в бизнеса и е натрупал значителна база от фенове през годините. Неговият основен канал е получил над 4,26 абонати, откакто стартира през 2009 г. Остин успя да натрупа състояние от своите канали благодарение на милиони гледания.

Бързи факти

Празнувано име: Остин Еванс
Истинско име/пълно име: Остин Еванс
Пол: Мъжки
Възраст: 29 години
Рождена дата: 22 август 1992 г
Родно място: Ню Джърси, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 10 инча или 178 см
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Карън Еванс
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Остин Еванс гей ли е?: НЕ
Професия: YouTuber
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Остин Еванс

Остин Еванс е роден на 22 август 1992 г. в Ню Джърси. Остин е бил очарован от технологиите от малък, което е довело до настоящата му работа. Остин пази в тайна самоличността на родителите си. Освен това той е държал обществото далеч от подробностите за образованието си.

Възраст, височина и тегло на Остин Еванс

Остин Еванс е роден на 22 август 1992 г. Той е на 29 години към 2022 г., текущата дата. Той е висок 178 см (5 фута, 10 инча) и тежи 72 кг.  Остин Еванс

Остин Еванс

кариера

След като се сбива в училище, Остин се обучава вкъщи. В резултат на това той беше затворен сам в къщата, която ненавиждаше най-много. Но именно тази рецепта го промени, тъй като той използваше умората си, за да създава въображаеми разкази, използвайки снимки. Първоначално възнамеряваше да бъде автор, но когато започна да прави технически видеоклипове, нещата се промениха. Кариерата на Остин Еванс започва през 2009 г. и процъфтява до момента, в който е сега. Остин правеше оценки за онлайн публикацията на своя приятел. Кариерата му се обърна в резултат на идеята на негов приятел да направи видео версии на критиките.

Оттогава Остин Еванс е натрупал повече от 4,26 милиона абонати на своя канал. Остин може да публикува два или три видеоклипа в своя канал всяка седмица. Общо около 950 милиона видеоклипа са гледани през този канал, което е от полза за Остин. В резултат на това той има средно 500 000 гледания дневно, което го нарежда сред най-печелившите в YouTube. Остин също представи втори акаунт в YouTube на 27 юли 2018 г. Това предоставя на публиката странни и завладяващи анекдоти, както и информация. Остин има повече от 7 милиона гледания и повече от 226 хиляди абонати на канала. Остин продължава да трупа огромни суми пари за себе си, въпреки че каналът все повече се разширява.

Нетна стойност на Остин Еванс

Остин Еванс е натрупал много богатства от работата си като знаменитост в социалните медии. Към юли 2022 г. общата нетна стойност на Остин се смята за около 5 милиона долара. Смята се, че той прави между ,4K и 5,1K годишно от акаунтите си в YouTube. Остин получава и спонсорство от бизнеса, което е друг източник на доходи за него. Той продължава да печели значителни суми пари всеки ден чрез работата си.

Остин Еванс не спира да публикува видеоклипове в каналите си в YouTube. Той продължава да продуцира нови видеоклипове, като печели огромни суми пари, за да задоволи своята жадна за технологии публика. Освен това вторият му канал има за цел да забавлява последователите му. Въпреки че запази живота си в тайна, той в крайна сметка ще го разкрие пред обществеността. Той все още има значителна глобална база от фенове под негов контрол.

Съпруга на Остин Еванс, брак

Остин Еванс отдавна се опитва да пази колкото може по-малко от личния си живот от обществеността. Но през 2017 г. той сподели снимка на жена си в Twitter. По-късно той разкри, че са се оженили на 2 март 2019 г. Това означава, че са се срещали доста време, преди да се оженят. Съпругата му Карън Еванс е негова съпруга. Съществуването на деца, които очарователната двойка може да има заедно, е неизвестно, защото се пази така. Когато жилищната сграда на Остин се запали през 2014 г., унищожавайки всичко по пътя си, той имаше трудни моменти в живота си. Въпреки това той и съседите му успяха да избягат невредими. Но успя да спаси само няколко.

ИТ общността бързо се намеси, за да му помогне, а YouTubers обединиха усилията си, за да подадат ръка за помощ. Той му помогна и той успя да се възстанови по-силен. Линус Себастиан, Джонатан Морисън, Маркес Браунли и множество други потребители на YouTube му помогнаха.

Популярни Публикации