Коя е Джойс Деуит? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Джойс Дюит е американска актриса, най-известна с ролята си на Джанет Ууд в ситкома Three’s Company на ABC. Девит започва да посещава уроци по актьорско майсторство, когато е в гимназията. Тя играе Джанет от 1977 до 1984 г. и по-късно се появява в комедийния филм Spring Fling, както и в епизодите на Finder of Lost Lovers, Pinky and the Brain, Cybill и Living Single.

Бързи факти

Празнувано име: Джойс Дюит
Истинско име/пълно име: Джойс Ан Деуит
Пол: Женски пол
Възраст: 73 години
Рождена дата: 23 април 1949 г
Родно място: Wheeling, Западна Вирджиния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,61 м
Тегло: 52 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: американска актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Джойс Дюит

Джойс Ан Дюит е роден на 23 април 1949 г. в Уилинг, Западна Вирджиния, в семейството на Пол и Норма Деуит. Тя е израснала в предградието на Индианаполис Спийдуей, Индиана.

Тя се състезава в състезания по реч и дебат чрез Асоциацията по криминалистика на гимназията в Индиана.След като получава бакалавърска степен по театър от университета Бол Стейт, тя започва работа по магистърската си степен в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където завършва през 1974 г.

Ръст, тегло и възраст

Джойс Дюит е родена на 23 април 1949 г. Към 2022 г. е на 73 години. Висока е 1,61 метра и тежи 52 килограма.

  Джойс Дюит

Джойс Дюит

кариера

Джойс започва актьорската си кариера на тринадесетгодишна възраст. Когато беше в гимназията, тя започна да играе на сцената. Дивет работи като секретарка, докато посещава колеж до първото си появяване в Барета. Когато участваше в Summer Stock, режисьор и професор по театър в UCLA я убедиха да посети програмата на училището за MFA.

През 1977 г. тя дебютира като Джанет Ууд по ABC и става голям хит. Тя отдели известно време след края на сериала, за да обиколи света. Джойс се завърна на сцената в началото на 2000-те. Тя увеличи честотата, с която се представя по-активно на сцената.

Постижения и награди на Джойс Деуит

Джойс Дюит става известен след появата си в телевизионния сериал Three’s Company. Тя е извършила много благотворителна дейност и е била домакин на Международната церемония по връчването на наградите в Белия дом, както и Холивудската програма за подпомагане на семейството. Деуит също присъства на Capital Hill Forum за глада и бездомността с членове на Камарата на представителите и Сената.

Нетната стойност на Джойс Деуит през 2022 г

Нетната стойност на Джойс Деуит се оценява на повече от 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя натрупа това богатство чрез работата си във филми, телевизия, гостувания и дългогодишната си роля в Three’s Company. Джойс беше известна актриса, която завладя сърцата на публиката, докато работеше по сериала с Three’s Company като Джанет.

На 4 юли 2009 г. DeWitt е арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Ел Сегундо, Калифорния. Тя беше осъдена на три години пробация и деветмесечна програма за лечение на алкохолизъм. Последната поява на Джойс беше в токшоуто Somers на Suzzane през 2012 г.

Джойс Деуит Съпруг, брак

Джойс Дюит е частно лице, откакто започва работа в Three’s Company. През 1979 г. статия разкрива, че тя се среща с Рей Буктеника, американски телевизионен и филмов актьор. Тя го срещна, след като завърши UCLA. Те не изглеждаха законно женени, но заживяха заедно. Те прекратиха връзката си през 1986 г.

Популярни Публикации