Junho от 14:00 е включен в последната реклама на Subway Korea

Junho от 14 часа се появи в най-новата реклама на Subway Korea . В тази освежаваща промоция K-pop звездата може да покаже своите актьорски способности. По-рано гигантът за бързо хранене излезе с изявление, в което изясни избора си да използва Junho в кампанията. Lee Jun-ho, известен професионално като Junho, е южнокорейски певец, автор на песни, танцьор, композитор и актьор. Той е член на K-pop момчешката група 2 PM, която включва Junho, Jun. K, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung и Chansung. Джуно направи своя актьорски дебют в корейския филм Cold Eyes през юли 2013 г. Младата звезда е добре известна и с ролите си във филми като Good Manager, Rain or Shine и The Red Sleeve.

 юни

Junho от 2PM споделя снимки от последната си рекламна фотография на Subway.

Subway Korea дебютира нова реклама за своята кампания Choose For Me на 9 януари 2022 г. с хаштаг #по-добър избор. Junho, K-pop идол, беше избран за лице на тази кампания, а официалното видео беше качено в акаунта на хранителната верига в Instagram и страницата в YouTube.Джуно се появи в промоцията, облечен в пуловер в характерния зелен оттенък на Subway. Рекламният филм описва K-pop звездата, която прави здравословен избор, като изкачването по стълбите вместо асансьора. Също така показва как Джуно избира питателен сандвич Subway пред бързо хранене. Subway Korea излезе с изявление, обясняващо защо са избрали Junho, K-pop суперзвезда, за лице на новата маркетингова реклама на хранителната верига. Беше разкрито,

Junho беше избран, защото винаги е работил усилено в поверените му отговорности, независимо дали като певец или актьор, дори когато не е бил известен, и сега се е превърнал в положителна емблема на упорит труд и напредък за корейския народ.

 юни

Subway е добре познат и считан за предоставяне на по-здравословни възможности за хора, които търсят бърза закуска по време на движение. Веригата ресторанти подчертава и подчертава чрез своите усилия, че менюто им е изградено с целта на клиентите да живеят здравословен и активен начин на живот.

Популярни Публикации