Дейв Чапел- Биография, Wiki, Възраст, Нетна стойност, Височина, Връзка, Кариера

Дейв Чапъл стана известен в края на 1990-те и началото на 2000-те и оттогава той остава в очите на обществеността. С най-новите си проекти, включително специални Netflix, той увеличи славата и богатството си. В резултат на популярността му станаха популярни и хората около него, включително синовете му Сюлейман и Ибрахим, както и най-малката му дъщеря Сонал. Научете повече за Dave Chappelle Bio, Wiki, възраст, националност, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Сонал Чапел
Пол: Женски пол
Държава: Америка
рожден ден 2009 г
Възраст 12 годишен
Хороскоп: N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
баща Дейв Чапъл
Майка Илейн Чапел
Братя и сестри Сюлейман, Ибрахим

Кой е Sonal Chappelle? Възраст и биография

Sonal Chappelle е родена през 2009 г. и в момента живее в Йелоу Спрингс, Охайо, с двамата си по-големи братя и родители. Тя е 12 години точно сега. Засега живее в сянката на баща си, но е изцяло съсредоточена върху образованието си. Младата Сонал все още не е избрала кариерата си, но с такъв талантлив баща няма съмнение, че тя ще опита ръката си в развлекателната индустрия.

Тя обаче направи първата си поява по телевизията в скорошен епизод на Saturday Night Live.Sonal Chapelle с баща си (Източник: Instagram)

Дейв Чапъл

Тъй като Сонал е още млада и няма много какво да се каже за нея, ще се съсредоточим върху баща й, Дейв Чапъл.
Ще споделим всичките му интересни факти в кратка биография.

Той е роден на 24 август 1973 г. във Вашингтон, окръг Колумбия, като Дейвид Кари Уебър Чапъл. Той е син на разведени родители, Уилям Дейвид Чапел III, статистик и професор в колежа Antioch в Йелоу Спрингс, Охайо, и Ивон К. Чапел Сеон, професор в университета Хауърд, университета на Мериленд и обществения колеж на принц Джордж. Той посещава Училището по изкуства Дюк Елингтън и след това се премества в Ню Йорк, за да продължи кариерата си.
Отначало той се бореше, дори беше освиркван от сцената на театър Apollo в Харлем, но в крайна сметка получи роля в хитовия филм The Nutty Professor. Оттогава кариерата му напредна и последните му специални филми на Netflix – Equanimity и The Bird Revelation – само увеличиха популярността и богатството му.

Нетната стойност на Дейв Чапъл 2022 г

Според авторитетни източници, Нетното състояние на Chappelle може да достигне 50 милиона долара към 2022 г . Дейв и Илейн са женени от 2001 г.

Социална медия

Sonal Chappelle няма акаунт в социални медии. В момента тя е твърде млада, за да има акаунт в социалните медии. В момента тя прекарва по-голямата част от времето си със семейството си.

С кого се среща Sonal Chapelle? Връзка и дела

Sonal Chapelle в момента не е ерген. Тя е твърде млада, за да участва в каквато и да е връзка. Тя се фокусира върху обучението си и прекарва по-голямата част от времето си с членовете на семейството си. Въпреки това, няма съмнение, че това момиче ще продължи да се превръща в много красива жена.

Колко богат е Sonal Chapelle? Нетна стойност

Според някои надеждни източници. нейната нетна стойност в момента не е оценена. Въпреки това баща й има нетна стойност от 40 милиона долара. Те имат огромна къща и няколко коли. Нетната й стойност може да се увеличи поради увеличаването на нетната стойност на баща й.

Факти

  1. Тя харесва кученца.
  2. Тя има 2 братя и сестри.
  3. Любимият й цвят е розов.

Популярни Публикации