Коя е Бони Хънт? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност

Американски комик, актьор, режисьор, продуцент, писател и телевизионна личност Бони Хънт е добре известно. Тя се е снимала в редица популярни филми, включително Зелената миля, Бетовен, Джуманджи, Джери Магуайър, Дъждовният човек и много други. Сред другите филми, тя е озвучавала за A Bug’s Life, Monsters, Inc., Monsters University и Life with Bonnie.

Бързи факти

Празнувано име: Бони Хънт
Истинско име/пълно име: Бони Лин Хънт
Пол: Женски пол
Възраст: 60 годишен
Рождена дата: 22 септември 1961 г
Родно място: Чикаго, Илинойс, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,73 м
Тегло: 63 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруг (име): Джон Мърфи (м. 1988–2006)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Бони Хънт лесбийка ли е? не
Професия: Комик, актриса, режисьор, продуцент, писател и телевизионен водещ
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на Бони Хънт

Робърт Едуард Хънт и Алис Е. Хънт приветства Бони Лин Хънт се появява на бял свят на 22 септември 1961 г. в Чикаго. Майка й беше домакиня, а баща й работеше като електротехник. Тя е от полско, белгийско и ирландско потекло. Хънт има три по-големи сестри, Кати, Мери и Карол, и трима по-големи братя, Патрик, Кевин и Том. Тя посещава гимназията St. Ferdinand Grammar School, преди да се прехвърли в гимназията за момичета Notre Dame в Чикаго. Работила е като медицинска сестра по онкология в болница Northwestern Memorial в Чикаго, след като завършва колеж. Тя създава комедийната група An Impulsive Thing през 1984 г.

Възраст, височина и тегло на Бони Хънт

Бони Хънт е родена на 22 септември 1961 г. Тя е на 60 години към 2022 г. Тежи 63 килограма и е висока 1,73 метра.  Бони Хънт

кариера

През 1984 г. Хънт прави актьорския си дебют като танцьорка на фокстрот в телевизионното шоу American Playhouse. Тя играе Карол Ан Смитсън в телевизионния сериал Grand през 1990 г. Тя отказа да се присъедини към актьорския състав на Saturday Night Live по същото време, защото създателите на шоуто не оцениха спонтанния й подход.

Хънт прави актьорския си дебют във филма Rain Man от 1988 г., в който тя се превъплъщава в Сали Дибс три пъти. Тя съпродуцира The Building, телевизионен ситком на живо, през 1993 г. с Дейвид Летърман. Шоуто на Бони Хънт, което те също продуцираха през 1995 г., имаше същите актьори като първия актьорски състав. Публиката се забавлява и хвали шоуто. С програмата Живот с Бони, Хънт се завърна в телевизията през 2002 г. Тя получи номинация за Еми през 2004 г. за програмата, която беше изключително популярна. Тя също се появи в сериала на мрежата ABC Live with Regis and Kelly по същото време.

„Върни се при мен“, романтична драма от 2000 г., е със сценарист и режисьор Хънт. Целият филм, който беше заснет в Чикаго, беше добре приет от критиците. Тя изпълни няколко различни образа през годините, включително Мадам Серена в Джуманджи, Кейт Бейкър в Cheaper by the Dozen, Алис Нютон в Бетовен, сестрата на героя на Рене Зелуегър в Джери Магуайър, Грейс Белами в Loggerheads и много други. В допълнение, Хънт е озвучавал герои в осем филма на Pixar, включително Роузи в A Bug's Life, г-жа Флинт в Monsters, Inc., Сали Карера в Колите, Колите 2 и Колите 3, Доли в Играта на играчките 3 и Играта на играчките 4, и Карън Грейвс в Университета за чудовища. Тя също така предостави гласа за филма Zootopia от Walt Disney Animation Studios.

В телевизионното шоу Escape at Dannemora през 2018 г. Хънт изобразява Катрин Лийхи Скот. В комедията Forky Asks A Question следващата година тя играе Доли.

Нетната стойност на Бони Хънт

Прогнозираното нетно състояние на Бони Хънт към юни 2022 г. е над 12 милиона долара. Доходоносната й кариера като телевизионен актьор, комик и водещ й позволи да натрупа това огромно богатство. Хънт е участвал в редица касови успехи, включително Beethoven, Getting Away with Murder, Random Hearts, Cheaper by the Dozen, Hurricane Season, Toy Story 4 и много други.

Тя също така е озвучила множество видеоигри, включително Toy Story 3: The Video Game, Cars Mater-National Championship и други. Хънт значително увеличи нетната си стойност, като беше домакин на множество награди, музикални изпълнения и събития. Един от най-известните и разнообразни артисти в света е Бони Хънт. Тя има различни умения, включително актьорско майсторство, стендъп комедия, писане на сценарии, водеща и режисиране на филми и телевизионни програми. Чрез усилията си в развлекателния сектор тя успя да спечели сърцата на хората.

Бони Хънт Съпруг, брак

Джон Мърфи , инвестиционен банкер, ср Бони Хънт през 1998 г. Двойката никога не е имала деца и по-късно се развеждат през 2006 г.

Популярни Публикации