Ефектът на Instagram Twerking Nose Filter превзема TikTok Trend

Teejay Jamyang създаде новото Twerking носов филтър само за Коледа в Instagram. Как да получите Twerking носов филтър? Instagram разполага с множество филтри, които използваме, за да направим нашите селфита по-вълнуващи и забавни. Twerking Santa е друг популярен вариант на Instagram. Този път, вместо бикини, имате Дядо Коледа, танцуващ на носа ви, задните му части въртят в ритъма на коледната музика. Но как да го получите? Филтърът е с най-висок рейтинг в TikTok. Хората създават видеоклипове въз основа на филтъра за нос TWRK.

Един потребител на TikTok, @officialhowiemandel, качи видеоклип с филтъра Twerk, който за съжаление не работи. Тя почина по описания от него начин. Всеки има туъркинг филтър, но неговият филтър е счупен. Няма да повярвате, но към февруари 2022 г. видеото му има 93,5 хиляди харесвания и 1183 харесвания. По-долу сме описали подробно как да се сдобиете с популярния филтър за лицева камера, работещ в носа. Продължете да четете, за да научите повече.

Какво представлява Twerking Nose Filter на Instagram?

Twerking носни филтри наскоро превзеха TikTok и Instagram. Този ефект се изпробва и се радва на много хора. Филтърът за twerk nose е доста популярен в наши дни и ако потърсите в мрежата, ще намерите няколко twerking видеоклипа с филтър и анимирани подаръци. Нищо не може да се сравни с коледното видео на Дядо Коледа за вълнение и удоволствие. Teejay Jamlang, според източници, е изобретил филтъра. Ако искате да придобиете коледния филтър TWRK, отидете на неговата страница в Instagram. Докоснете раздела на филтъра на Instagram. Коледната графика и текст на TWRK могат да бъдат намерени там. Докосването на тази снимка ще изтегли и стартира филтъра на вашия телефон. Twerking носов филтър

Как да получите филтъра за Twerking Nose в Instagram?

Да предположим, че искате да тествате Twerking Nose Filter в Instagram . Следвайте предоставените прости правила. Уверете се, че Instagram е инсталиран на телефона ви. Една важна насока е да използвате най-новата версия на Instagram. След това потърсете туъркинг нос в галерията с ефектите за изследване. Може да се възползвате, като запазите филтърния ефект и го споделите с приятелите и семейството си. Толкова е просто.

 Twerking носов филтър

Тенденцията на Twerking Nose Filter на TikTok е обяснена

Twerking носов филтър е модерен и в TikTok. На този сайт много TikTokers публикуват филми, които въртят носове. Как мога да придобия този TikTok филтър? За обикновения потребител това е просто парче торта. Първо отидете на ефектите, като щракнете върху иконата (+). Потърсете тенденция и превъртете страницата надолу. Филтърът twerking girl е наличен на петия ред.

Популярни Публикации